S24+ bazı hafif dokunmaları algılamıyor

@BERWAR size de etiket atayım hocam. Klavyede yazı yazarken olsun, ana ekranda gezerken olsun bazı yumuşak dokunuşlarımı algılamıyor. Bu sabah geldi telefon gün boyu da denemekteyim. Sert basarsam her zaman algılıyor. Fakat yumuşak dokunursam 10'da 1'i gibi tahmini verebileceğim bir oranla algılamıyor. Dokunmatik hassasiyet ayarını arttırdım, yanlışlıkla dokunmaları engelle ayarını kapattım. İşe de yaramadılar. Yarın herhangi bir mağazada bulunan S24+ ile de denemeler yapıp ona göre değişim istemeyi düşünüyorum. Şu anlık böyle bilinen bir sorun var mı bu cihazda?
Hocam iyi akşamlar. Bende de S24+ var. Bir kaç dakikadır deniyorum fakat ufacık dokunmayı bile algılıyor. Ama hani böyle parmak izinin katmanının santiminin milyarda biri diyim siz anlayın. O şekilde dokunduğumda bir tek algılamıyor. Ama bunu bence hiçbir telefon algılamaz. Ki zaten bu şekilde dokunmak da uğraş gerektiriyor, terledim deneyeyim derken nefes bile almadan o şekilde dokunmaya çalıştım. Algılamadı zaten ama dediğim gibi bence neredeyse hiçbir cihaz algılamaz. Bana sorarsanız değişim isteyin. 6 ay içinde alınan bir telefonsa eğer her türlü değişim yapmak zorundalar [diye biliyorum]. Tekrar iyi akşamlar umarım sorunsuz düzeltirsiniz işi.

Son düzenleme:
Hocam iyi akşamlar. Bende de S24+ var. Bir kaç dakikadır deniyorum fakat ufacık dokunmayı bile algılıyor. Ama hani böyle parmak izinin katmanının santiminin milyarda biri diyim siz anlayın. O şekilde dokunduğumda bir tek algılamıyor. Ama bunu bence hiç bir telefon algılamaz. Ki zaten bu şekilde dokunmak da uğraş gerektiriyor, terledim deneyeyim derken nefes bile almadan o şekilde dokunmaya çalıştım. Algılamadı zaten ama dediğim gibi bence neredeyse hiç bir cihaz algılamaz. Bana sorarsanız değişim isteyin. 6 ay içinde alınan bir telefonsa eğer her türlü değişim yapmak zorundalar [diye biliyorum]. Tekrar iyi akşamlar umarım sorunsuz düzeltirsiniz işi.
Bende de sizin dediginiz gibi. En ufak bir dokunmayi bile algiliyor.

Hocam ben şimdi fark ettim. Benim yaşadığım sorunun nedeni şuymuş: Üst taraftan çektiğimizde açılan kısım var ya bildirimleri gösteren, Wi-Fi'yi açtığımız falan kısım. Parmağımın ucuyla arada kazayla orayı açmaya başlıyor muşum bu yüzden diğer kısımlara dokunamıyormuşum ama orayı açmanın başlangıcında olduğum için görmüyormuşum. Sizde de öyle olabilir mi?

Hocam ben şimdi fark ettim. Benim yaşadığım sorunun nedeni şuymuş: Üst taraftan çektiğimizde açılan kısım var ya bildirimleri gösteren, Wi-Fi'yi açtığımız falan kısım. Parmağımın ucuyla arada kazayla orayı açmaya başlıyor muşum bu yüzden diğer kısımlara dokunamıyormuşum ama orayı açmanın başlangıcında olduğum için görmüyormuşum. Sizde de öyle olabilir mi?

Olamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı