S24 beklenir mi?

Bütçe
30,000
Oyun meraklısı değilim. Sadece aldığımda 4-5 sene kullanmak istiyorum. Yenisini alırsam 1 sene uzun kullanırım diye düşünüyorum ama fiyat 30k üzerine çıkarsa o zaman s23 te alamayabilirim. Ondan merak ediyorum artar mı diye.
Yok hocam ya, şöyle söyleyeyim telefonu uzun ömürlü kılan şey işlemci gücüdür ve s23'ün içindeki işlemci son yıllarda android telefonlarda çıkanların en iyisi. Telefonlarda yapılabilecek şey sayısı o kadar kısıtlı ki bu işlemcilerin gücünün tamamını kullanmanı sağlayabilecek bir şey bile yok şu anlık, işlemciler tepe noktayı gördü bence son yıllarda. Yani çok çok daha fazla geliştirilmesi biraz zor, bunun üstüne anca yazılımla katarlar artık ki onu da görmeye başladık adobe veya konsol oyunları gibi şeylerin mobile gelmesiyle. S24 bundan da güçlü olacak ama aradaki farkı hissedebilecek misin? iPhone 13 ile 15 arası bile bunu hissetmesi zorken, hayır

Bu arada 8 gen 3 daha da güçlü olacak ama daha az verimli de olabilir, 8gen2 4 watt civarı güç harcarken 8gen3 6 watt civarı harcayacak tam yükte. Bu da telefonun daha sıcak çalışmasına sebep olabilir ama bunu da hisseder miyiz bilmiyorum

2024 için uzun vadeli kur tahminlerine bir bakar mısınız? Haliyle S23 dahil tüm ürünler tahmin edilenden fazla zamlanacaktır.

Diyelim ürünlere zam gelmedi. S24 en kötü %30 pahalı olacaktır. Buna göre seçiminizi yapın.
Doğru diyorsunuz hocam. Heyecan yapıyorum bir şey alırken. Sonuçta fiyatta az buz değil ondan danışayım istedim. Teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı