S24 ailesi ve Exynos 2400 S23 gibi devam eder mi?

S22 olayından sonra aynı şey yaşanırsa Samsung'un imajı ciddi çok kötü zedelenir.

S22'yi abartıldığını düşünüyorum. Pil konusuna gelirsek dynamic AMOLED 2X ekran var üstüne ekran boyutu pile göre büyük te kalıyor bir ısınma mevcut doğru ancak kullanımı engellemek gibi bir durum söz konusu değil.A serisi m serisi telefon alıp amiral gemisi serilerini gömmek te manasız kullanmadan fikir edinmek zor bir cihaz hakkında.
 
S22'yi abartıldığını düşünüyorum. Pil konusuna gelirsek dynamic AMOLED 2X ekran var üstüne ekran boyutu pile göre büyük te kalıyor bir ısınma mevcut doğru ancak kullanımı engellemek gibi bir durum söz konusu değil. A serisi m serisi telefon alıp amiral gemisi serilerini gömmek te manasız kullanmadan fikir edinmek zor bir cihaz hakkında.

Samsung'ların şarjını bitiren asıl sebep nedir? Yazılım mı, ekran mı, çip mi?

Sebep neyse ondan acil kurtulmaları lazım.
 
Samsung'ların şarjını bitiren asıl sebep nedir? Yazılım mı, ekran mı, çip mi?

Hocam bazen stabilken cihaz güncelleme geliyor yükleyince ekran süresi azalıyor işte ne bileyim ısınma yapıyor bir sonrakinde düzelebiliyor, panel zaten kaliteli oldukça tüketimi artıyor birçok neden var orası da onların bileceği iş.
 
Samsung bir daha Exynos kullanmayacakti ne olduysa yine kullanma kararı aldılar.
Exynos 2200'de de batarya tüketimi sorunu bulunuyor. 2300 ise adı var kendisi yok. Kısaca gidişat kötüydü. 2400 nasıl olacak konuşmak için korkarım erken. Yine de olumsuz bir şey demek ve ön yargıyla yaklaşmak hatalı olur.
2300'ü Tensor G2 olarak düşünülebilirsiniz.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı