S24 FE alınır mı?

Aylardır araştırmalarım, tüm konu ve yorumları okumamın sonucunda dün akşam S24FE fiyatlarına bakarken vatan ve MediaMarkt fiyatları dikkatimi çekti. İki sitede de fiyat sadece gri renginde 28.500 TL idi. Fakat Vatan Bilgisayar'da o anlık bana seçili telefonlarda %5 indirim uygulayan bir kod verdi ve bana telefon 27 bine geldi. Bende bu fırsatı kaçırmadım aldım akşam mağazadan teslim alacağım sizde düşünüyorsanız gece Vatan Bilgisayar'ın sitesini takip edin.

Aylardır araştırmalarım, tüm konu ve yorumları okumamın sonucunda dün akşam S24FE fiyatlarına bakarken vatan ve MediaMarkt fiyatları dikkatimi çekti. İki sitede de fiyat sadece gri renginde 28.500 TL idi. Fakat Vatan Bilgisayar'da o anlık bana seçili telefonlarda %5 indirim uygulayan bir kod verdi ve bana telefon 27 bine geldi. Bende bu fırsatı kaçırmadım aldım akşam mağazadan teslim alacağım sizde düşünüyorsanız gece Vatan Bilgisayar'ın sitesini takip edin.
256 GB olan model mi?

Vallaha S23 ulura almak istiyorum ama S25 ulura çıkıyor size alınır mı? Ha S23 hâlâ ulurua.

Şahsen S24+ öneririm. S23U artık 3 senelik işlemci kullanan 2.senesine ayak basmış bir cihaz oldu, güncelleme desteği olarak 3 sene Android'i kaldı. 8 GB RAM modeli zaten sıkıntı 4 5 seneden fazla kullanmayı planlıyorsan ağır işlerde üzebilir. Yinede çok güzel cihaz. S24+ alamam dersen S23U iyidir.

Şahsen S24+ öneririm. S23U artık 3 senelik işlemci kullanan 2.senesine ayak basmış bir cihaz oldu, güncelleme desteği olarak 3 sene Android'i kaldı. 8 GB RAM modeli zaten sıkıntı 4 5 seneden fazla kullanmayı planlıyorsan ağır işlerde üzebilir. Yine de çok güzel cihaz. S24+ alamam dersen S23U iyidir.

Ağır işler yok ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı