S24 FE alınır mı?

alınır. cidden kullanım açısından da çok rahat bir telefon bir de 7 sene boyunca güncelleme alacağı için hep aktif kalacak telefon. ayrıca 8GB Ram ı var telefonun oyun bile oynarsın rahatça. kamerası da beklentilerini karşılar yakınlaştırması da çok iyi. telefonda kötü denilebilecek bir şey yok bence.

Kamera ve işlemci olarak geride.

Epey sitesinden bakmamış olsaydınız POCO'nun bu fiyat bandında ki en iyi işlemciye sahip olduğunu görürdünüz.

Kamerası cidden iyi değil hocam. Bende düşündüm ayrıca markadan dolayı da vazgeçtim.

İşlemci, depolama, RAM, UFS 4.0, batarya, kılıf ve şarj aletinde önde ama.

Video kamerası da iyi, ekranda başabaş hatta S24FE'nin çerçevelerini ve lacivertleştirilmiş ekranını hesaba katarsak önde. Yazılım konusuna bir şey diyemem, bu bütçe de ki bir telefonda karar meselesi ama kesinlikle bu telefon için 7 yıl güncelleme komik. Malzeme kalitesi de kılıfla kapanacak bir şey.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü_24-1-2025_15940_www.hepsiburada.com.jpeg
    Ekran görüntüsü_24-1-2025_15940_www.hepsiburada.com.jpeg
    20,1 KB · Görüntüleme: 43
Epey sitesinden bakmamış olsaydınız POCO'nun bu fiyat bandında ki en iyi işlemciye sahip olduğunu görürdünüz.

İşlemci, depolama, RAM, UFS 4.0, batarya, kılıf ve şarj aletinde önde ama.

Video kamerası da iyi, ekranda başabaş hatta S24FE'nin çerçevelerini ve lacivertleştirilmiş ekranını hesaba katarsak önde. Yazılım konusuna bir şey diyemem, bu bütçe de ki bir telefonda karar meselesi ama kesinlikle bu telefon için 7 yıl güncelleme komik. Malzeme kalitesi de kılıfla kapanacak bir şey.
Hocam bir yerden sonra anlatmayı bıraktım ben. Gerçekten söylediğiniz gibi depolama, Ram, batarya, hızlı şarj, kutudan adaptör çıkması gibi şeyleri bırakıp 7 sene güncelleme ve One UI diyip diyip Samsung önerip duruyorlar. Tamam bu bütçede en iyi kameralardan birini sunuyor Samsung, ama bu fiyattaki telefonlarının o çerçeveleri, o şarj hızı, kutudan adaptör çıkmaması, o hafıza ne ya. 7 yıl güncellemeyi ne yapacaklar ki. Güncelleme vermesi kotu bi şey değil bunu çok çok önemli gibi pazarlamaları gereksiz. One UI çok stabil diyip Poco, Xiaomi, Honor cihazları gömüp duruyorlar. Sanki Dimensity 8400, ufs 4.0 ve 12 GB ramli telefon HyperOS diye aldıktan 1-2 sene sonra arayüzde ve oyunlarda 10 fps falan çalışacak. Ki bu özellikleri Samsung’dan daha uygun bi fiyata alacaklar. Bence de Samsung’un önde olduğu tek yer kamera. Ayrıca X7 Pro tasarım olarak da diğer Pocolardan çok daha zarif ve şık olmuş bence. Ben 25W, kalın çerçeveli, 8 GB ramli, 213 gram ağırlığında bir telefon alıp adaptörü de ayrı almaktansa başka modellere yönelirdim bu bütçede.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı