Bu bütçeye zaten çok fazla bir telefon yok, Samsung dışı reklam dolu saçma sapan bloatlanmış Android'ler kullanmak istemiyorum. Muhtemelen bu cihazı alacağım.
Fazla bir seçeneğe ihtiyaciniz yok size eski mesajlarimdan bir kiyaslama atiyorum simdi.
Fazla bir seçeneğe ihtiyaciniz yok size eski mesajlarimdan bir kiyaslama atiyorum simdi.
(kendimden alintidir.)
"24FE vs 24Plus.
Ekran kalitesi daha iyi lafim yok.
1900 nit degil 2600NIT parlaklik.
Batarya 4700MAH değil de 4900mAh.
Üçüncü kamera 8MP degilde 10MP.
Ön kamera 10MP değil de 12MP.
İslemci multicore 6700 degil 7000.
196 gram degil 213 gram.
Parmakizi basili tut degilde bas cek calisiyor.
71dk yerine 58dk şarj süresi.
Ekran düşmeye karsi daha dayanikli ama cok kolay ciziliyor.
UFS 4.0 sizin icin onemliyse 24fenin 28k olan 256 GB'lik modelinde zaten bulunuyor.
Yakinlik sensorunun görevini kamera görüyor. Iki cihazinda isinma sorunu yok.
Gercekten fark diyebileceğim sadece ekran ve RAM etkeni var. Guncelleme destegine bakilirsa bile en az 6 sene kullanilabilecek bir cihazi fazladan 2 sene kullansaniz zaten 8 sene kullanmis oluyorsunuz ki RAM Plus'la 2 seneden cok daha fazla kullanirsiniz.
Daha ne kadar ömür istiyorsunuz ki?
4 GB fazladan RAM size fazladan 4 sene ömür saglasa bile bir telefonu 10 seneden fazla kullanacak misiniz?
Simdi 20k tasaruf edip sonraki aldiginiz cihazi Plus yerine Ultra almak cok daha mantıklı.
Daha yeni yurt dışından geldigim icin biliyorum 24FE modelinde yerel fiyatlandirmanin ekmegini yiyoruz farkinda değilsiniz."
S24Plus'un fiyatini hak ettigini düşünen bir arkadaşa ithafen yazmıştım bu mesaji umarim yardimci olur. Bu fiyata S24Plus'un ekran haric nerdeyse aynisini aliyorsunuz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.