S24 FE alınır mı?

player0192

Femtopat
Daha fazla  
S24 FE almayi düşünüyorum, fiyatına değer mi ya da aynı fiyatlara daha iyileri var mı?
Sıfır kapalı kutu yurt içi 256 GB'lik versiyonunu 25 bin TL'ye buldum onu almayı düşünüyorum.
İşlemcisi, ekranı, kamerası, yapay zekası, malzeme kalitesi iyi mi? Benim yaptığım araştırmalara gore fiyatına göre iyi bir telefon.
Fikrinizi belirtirseniz sevinirim.

S24 FE almayi düşünüyorum, fiyatına değer mi ya da aynı fiyatlara daha iyileri var mı?
Sıfır kapalı kutu yurt içi 256 GB'lik versiyonunu 25 bin TL'ye buldum onu almayı düşünüyorum.
İşlemcisi, ekranı, kamerası, yapay zekası, malzeme kalitesi iyi mi? Benim yaptığım araştırmalara gore fiyatına göre iyi bir telefon.
Fikrinizi belirtirseniz sevinirim.

Alınır. Rakipsiz cihaz.

Samsung F/P Cihazları arasında S24FE benim için zirvededir. Ama yine de Apple Apple Apple
Apple ne kral? Hemde 25K gibi bir bütçede? Saçma sapan önerilerde bulunmayın lütfen.
14 Pro Max kullanıcısıyım, Apple’ın diğer cihazlardan ayrılan bir yanı yok.

Apple ne kral? Hem de 25K gibi bir bütçede? Saçma sapan önerilerde bulunmayın lütfen.
14 Pro Max kullanıcısıyım, Apple'ın diğer cihazlardan ayrılan bir yanı yok.

Yazış şeklinden de gördüğüm kadarı ile 16/17 yaşında bir kardeşimizsin ya da algıların dar, ben arkadaşa 25k bütçe ile gidip iPhone bilmem şu serisini al mı yazmışım? Kendi fikrimi belirtmişim. Ve Apple'ı diğer cihazlardan ayıran en büyük yanı Kendine özgü bir işletim sistemi olması, Sosyal medya da kamera kısmında çözünürlük düşürmemesi. Ve her şeyi geçtim bu benim şahsi fikrim bunun hesabını sana mı vereceğim? Saçma sapan derken falan nesin sen karar mercii mi? :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı