S24 FE alınır mı?

Bütçe
23 bin 30 bin arası
Samsung şarj konusunda temkinli ilerliyor. Yuksek W koymayi tercih etmiyorum. Bir dezavantaj sayilir mi evet ama Xiaomi alip yazilim problemi cekecegime biraz daha şarj beklerim. Kisisel ama cogunluk Xiaomi arayuzunden muzdarip.
Tercih meselesidir üstadım, hızlı şarjı önemli kriter olarak görülebilir. Keza yazılım kimi için önemlidir kimi için değil. Sadece 25W yetersiz geliyor bana göre zira fiyat muadilleri 60W üstünde destekliyor iken.

Tercih meselesidir üstadım, hızlı şarjı önemli kriter olarak görülebilir. Keza yazılım kimi için önemlidir kimi için değil. Sadece 25W yetersiz geliyor bana göre zira fiyat muadilleri 60W üstünde destekliyor iken.

Yazilim telefonun en onemli kisimlarindan birisi. Herkes icin onemli olmasi gerek. Ha HyperOS seviyor ise ayri.

Yazilim telefonun en onemli kisimlarindan birisi. Herkes icin onemli olmasi gerek. Ha HyperOS seviyor ise ayri.
Elbette Android bazında Samsung en stabil yazılımlardan birisini sunuyor, keza ben de S24 FE öneriyorum fiyat bazında, işlemcisi ve kamerasıyla gündelik kullanım için fiyatının en hakkını verenlerden. Keşke en az 50W hızlı şarj desteklese imiş o zaman kusursuza yakın bir cihaz olacak imiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı