S24 FE alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapıştır geç çin markalarına günahını verme

Degil. Xiaomi 14T bile main kamerada daha iyi. Selfie'de Honor 200 daha iyi. S24 FE sadece video kayit performansinda daha iyi.
Yanlis bir sey demedim. Acin GSMarena'yi, PhoneArena'ya bakin. Dogru olani soyluyorum. Bu arada 14T'nin selfie kamerasi hic iyi degil. Begenmedim.

Çok uzun süredir araştırıyorum, en son en iyisinin S24 FE olduğunu düşünüyorum. Benim için uzun yıllar gidecek, oyun oynatacak, kamerasının iyi olması gibi kriterler önemli. POCO X7 Pro, Xiaomi 14T, iPhone 12 Pro gibi cihazlara baktım ama en çok hoşuma giden s 24 oldu ve kasa kalitesi olarak da Xiaomi'lere göre kat kat daha iyi.

Bir de eğer S24 FE yi alırsam yanına Galaxy Watch 7 de almayı düşünüyorum.
Şu an 25 bin TL'ye sıfır 256 GB S24 FE ve 5 bin TL yede Watch 7.
Bu yaz ya da bayramdan sonra alabilirim.
Siz ne düşünüyorsunuz.
Sizce mantıklı mı ya da aynı fiyata daha iyisi var mı?
( Xiaomi'ler fazla hoşuma gitmiyor çünkü fazla uzun ömürlü olmadığını ve kronik sıkıntılari olduğu söyleniyor).

Oyun oynatmak kasıt ne tarz oyunlardan bahsediyorsunuz? Kamerası genellikle hepsinin iyidir ama kıyaslanacaksa genel anlamda Honor 200 daha önce çıkar. Belirtiğiniz cihazlar çoğunlukla uzun süre götürebilecek cihazlar fakat teknoloji işi şans işidir. Bir cihaz gelir can çektirir ve biz tüketiciler bunu bilerek yine alışveriş yaparız ki zaten garanti belgesi diye bir şey mevcut. Kısacası diyeceğim şu genel anlamda tüm özellikleri ele alacaksak S24FE öne çıkar ve alınır derim.

Yok kamerası benim için yeterli
Butce cikarsa Xiaomi 14T o zaman. Genis acisi disinda S24'den bile daha iyi fotograflar cekiyor. Honor 200'de 60 FPS olarak 1080p videolar cekebilirsin ancak.

1748159065167.jpeg

1748159086767.jpeg

1748159112475.jpeg

1748159135653.jpeg

1748159166574.jpeg

Oyun oynatmak kasıt ne tarz oyunlardan bahsediyorsunuz? Kamerası genellikle hepsinin iyidir ama kıyaslanacaksa genel anlamda Honor 200 daha önce çıkar. Belirtiğiniz cihazlar çoğunlukla uzun süre götürebilecek cihazlar fakat teknoloji işi şans işidir. Bir cihaz gelir can çektirir ve biz tüketiciler bunu bilerek yine alışveriş yaparız ki zaten garanti belgesi diye bir şey mevcut. Kısacası diyeceğim şu genel anlamda tüm özellikleri ele alacaksak S24FE öne çıkar ve alınır derim
Cihazı aşırı zorlayacagimi zannetmiyorum oynanacak oyunlar arada bir pubg ama çoğunlukla car parking olabilir suanki telefonumu alalı 4,5 yıl oldu telefon oppo a16 zamanında hic araştırmadan aldım işlemcisi g35 ama ilk aldığım zamana göre doğal olarak yavaşladı o nedenle telefon değiştirmek istiyorum ama elimdeki telefon beni bir sene daha idare eder fakat şuan s24 fe gibi fp ürün bulmuşken almak mantıklı olacağını düşünüyorum
Yada bir sene daha beklemelimiyim yeni bir cihaz cikarmi s24 fe den daha iyi ve daha uygun olan ayrıca uzun seneler (yaklaşık 5,6 sene ) götürecek bir cihaz cikarmi

Cihazı aşırı zorlayacagimi zannetmiyorum oynanacak oyunlar arada bir pubg ama çoğunlukla car parking olabilir suanki telefonumu alalı 4,5 yıl oldu telefon oppo a16 zamanında hic araştırmadan aldım işlemcisi g35 ama ilk aldığım zamana göre doğal olarak yavaşladı o nedenle telefon değiştirmek istiyorum ama elimdeki telefon beni bir sene daha idare eder fakat şuan s24 fe gibi fp ürün bulmuşken almak mantıklı olacağını düşünüyorum
Yada bir sene daha beklemelimiyim yeni bir cihaz cikarmi s24 fe den daha iyi ve daha uygun olan ayrıca uzun seneler (yaklaşık 5,6 sene ) götürecek bir cihaz cikarmi
S25 FE, 12 GB RAM'le cikacak diyorlar. Bekle istersen. Fiyati kazik olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı