S24 FE alınır mı?

burakkceviik

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, aktif universite ogrencisiyim; gunluk hayatta Instagram, Twitter eFootball vs. takilirim. Daha once FE serisinin sıkıntılı oldugunu birkac yerde okumus ve duymustum. 25-35k fiyat bandinda alabileceğim en mantikli stabil telefon S24 FE gibi duruyor, sizce hala alınır mı? Yardimlarinizi bekliyorum, teşekkürler.

Arkadaşlar, aktif universite ogrencisiyim; gunluk hayatta Instagram, Twitter eFootball vs. takilirim. Daha once FE serisinin sıkıntılı oldugunu birkac yerde okumus ve duymustum. 25-35k fiyat bandinda alabileceğim en mantikli stabil telefon S24 FE gibi duruyor, sizce hala alınır mı? Yardimlarinizi bekliyorum, teşekkürler.

Alınır güzel telefondur.

Alınır tabii ki.

Peki minimum 2-3 yil kasmasiz donmasiz sikintisiz kullanabilir miyim (hafif kasmalara da okayim) bir de kendi kendine tweet begenip birini aramasin 😃

7 yıl güncelleme desteği var zaten işlemcisi eski Exynos kadar hemen bayılmıyor uzun ömürlülük açısında her kullanıcıya yeterli.

Alınır, sana yeterli olur. 2-3 yıldan fazla bile kullanabilirsin.
Tesekkurler kral, cok nadir dizi izleyen biriyim mevcut telefonum ve bir onceki telefonum (ayni marka) ilk yildan sonra kasmalar basladi. Bir islem yapacagim sira bankadan vs bildirim gelicek ya da mailden dogrumala kodu gelcegi sira islemi yaptigim uygulama sifirlaniyor tum islem basa sariyodu 1.5 yildan sonra telefon kendi kendine bir yerlere dokunuyordu artik kullandigim firmaya baya sogudum.

5 yıl rahat kullanırsınız, ben de 256'lık versiyonunu kullanıyorum F/P bir telefon.
256'lik versiyonu almayi dusunuyorum ben de tesekkur ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı