S24 FE alınır mı?

Alabilirsin güzel cihaz.

Teşekkürler kral, cok nadir dizi izleyen biriyim mevcut telefonum ve bir onceki telefonum (ayni marka) ilk yildan sonra kasmalar basladi. Bir islem yapacagim sira bankadan vs bildirim gelecek ya da mailden dogrumala kodu gelcegi sira islemi yaptığım uygulama sifirlaniyor tum islem basa sariyordu 1.5 yildan sonra telefon kendi kendine bir yerlere dokunuyordu artik kullandigim firmaya bayağı sogudum.

256'lik versiyonu almayi dusunuyorum ben de teşekkür ederim.

S serisi cihazlarda böyle sorun olmaz. Maalesef alt segmentler 2 yıla kasmaya başlıyor.

Teşekkürler kral, cok nadir dizi izleyen biriyim mevcut telefonum ve bir onceki telefonum (ayni marka) ilk yildan sonra kasmalar basladi. Bir islem yapacagim sira bankadan vs bildirim gelecek ya da mailden dogrumala kodu gelcegi sira islemi yaptığım uygulama sifirlaniyor tum islem basa sariyordu 1.5 yildan sonra telefon kendi kendine bir yerlere dokunuyordu artik kullandigim firmaya bayağı sogudum.

256'lik versiyonu almayi dusunuyorum ben de teşekkür ederim

Hocam ben Samsung M21'i 4 sene falan kullandım. 3.seneden sonra kasmalar biraz başladı artık 3.5 seneyi geçtiğinde bayağı rahatsız etmeye başlamıştı. Yani özetlemek gerekirse M21 gibi bir cihazı 4 sene civarı kullandıysam S24FE çok daha fazla götürür, üstelik benim telefonum M serisiydi şu anki S serisi. İleride tek sorun yaşayacağınız kısım pil olabilir sadece.

Hocam ben Samsung M21'i 4 sene falan kullandım. 3.seneden sonra kasmalar biraz başladı artık 3.5 seneyi geçtiğinde bayağı rahatsız etmeye başlamıştı. Yani özetlemek gerekirse M21 gibi bir cihazı 4 sene civarı kullandıysam S24FE çok daha fazla götürür, üstelik benim telefonum M serisiydi şu anki S serisi. İleride tek sorun yaşayacağınız kısım pil olabilir sadece.
Tesekkur ederim hocam 🙏🏻

Arkadaşlar, aktif universite ogrencisiyim; gunluk hayatta Instagram, Twitter eFootball vs. takilirim. Daha once FE serisinin sıkıntılı oldugunu birkac yerde okumus ve duymustum. 25-35k fiyat bandinda alabileceğim en mantikli stabil telefon S24 FE gibi duruyor, sizce hala alınır mı? Yardimlarinizi bekliyorum, teşekkürler.

Alınır hocam.

Fiyat performans açısından alınabilecek güzel bir telefon ama çerçeve kalınlığı beni ondan soğutan olaydı. Vaktin varsa S25 FE yakın zamanda tanıtılacak ama Türkiye'ye gelişi falan belki zaman alabilir onu bekle derim ya da biraz daha bütçe ayırıp Honor 200 Pro modelini bir bak derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı