S24 FE alınır mı?

İşlemci olarak Exynos 2400 olacak diye biliyorum.

O konuda net bir bilgi yok, Exynos 2400, 2400e ve 2500 üçlüsünden biri bekleniyor ağırlıklı olarak(şimdilik) ek olarak daha yeni olduğu ve içinde yüklü geldiği için One UI 8'e optimize şekilde gelecek S25 FE.

Cihazın 25W şarj hızı ve 4700 mAh batarya kapasitesi beni gerçekten şüpheye düşüren konular. Forumda atılan başka bir başlık altında cihazın 1 saat 10 dakikada %100 olduğu söylendi. Almayı düşündüğüm telefonlar içinde 14T de var fakat POCO F7 kağıt üzerinde daha iyi bir telefon gibi gözüküyor, elbette kamerası hariç. Siz 14T'yi ne kadar süredir kullanıyorsunuz, memnun musunuz?
Ben Şubat sonu almıştım 5 ay olmuş cihazdan memnunum. Gayet seri cihaz her işimi görüyor tek pişmanlığım aradaki fiyat farkına kendimi ikna edip 14T Pro alsam daha da iyi özellikleri kullanabilirdim ama o zaman arada 10 bin lira fark vardı.

14T ise işlemcisi, yapay zeka entegresi olsun seri çalışan kasma donma gibi sıkıntıları olmayan kamera yönünden de fiyatına göre iyi işler çıkaran bir cihaz. Oyun esnasında işlemci ısınıyor ilk zamanlarda da pili biraz seri bitiyor ama sistem kendini optimize ettikten sonra normale dönüyor. HyperOS için ön yargılar var reklamları falan ama ben 5-10 dakika ayarlamaları yaptıktan sonra reklam falan görmez oldum. One UI ile kıyaslarsak biraz aşağı da olabilir ama bunu kullanılamaz, rezalet şeklinde yorumlamak yanlış olur. Sonuçta hala geliştirilen bir işletim sistemi.

Şimdi baktım Poco F7 güzel cihazmış 14T ile kıyaslarsak önde görünüyor. 6500 mAh batarya 90W ile 43 dakikada şarj ediliyor. İşlemcisi SD 8 Gen 4 daha ne olsun konuda belirttiğiniz performans ve batarya konusunda isteklerinize uyuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı