S24 FE alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, soru açık. Xiaomi vb alternatiflere çok sıcak bakamıyorum, yazılımları gerçekten çöp, AOSP veya One UI gibi akıcı ve kullanıcı dostu olmasını istiyorum. Onun dışında kablosuz şarj vs özellikleri açısından cezbediyor beni. Şu anda S20 FE kullanıyorum, isınma ve şarj sorunu var ancak yine de cihazdan memnunum. Bu sorunlar FE serilerinde devam ediyor mu? Ve exynos işlemci geçmişte kötüydü, düzeldi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, soru açık. Xiaomi vb alternatiflere çok sıcak bakamıyorum, yazılımları gerçekten çöp, AOSP veya One UI gibi akıcı ve kullanıcı dostu olmasını istiyorum. Onun dışında kablosuz şarj vs özellikleri açısından cezbediyor beni. Şu anda S20 FE kullanıyorum, isınma ve şarj sorunu var ancak yine de cihazdan memnunum. Bu sorunlar FE serilerinde devam ediyor mu? Ve Exynos işlemci geçmişte kötüydü, düzeldi mi?

Alınır hocam.

ben s24 fe kullanıyorum, açıkçası şarjı bence çok hızlı bitiyor, bundan önce s23 ultra, s24 ultra, honor 200, xioami 14t pro gibi modelleri de kullandım. Önceki telefonların hiç birinde şarj konusunda bu kadar düşünmüyordum. Ayrıca hızlı şarj desteği de çok kısıtlı, çok yavaş şarj oluyor. Bunun dışında f/p bir telefon. Bazen kilit ekranından çıkarken bi donma yaşıyor tekrar kilitleyip geri açmam gerekiyor ama genel olarak telefonu kullanırken kasma donma yaşatmıyor. Yine de bu bütçelerde olsam s24 fe yerine diğer markalara şans verirdim.

ben s24 fe kullanıyorum, açıkçası şarjı bence çok hızlı bitiyor, bundan önce s23 ultra, s24 ultra, honor 200, xioami 14t pro gibi modelleri de kullandım. Önceki telefonların hiç birinde şarj konusunda bu kadar düşünmüyordum. Ayrıca hızlı şarj desteği de çok kısıtlı, çok yavaş şarj oluyor. Bunun dışında f/p bir telefon. Bazen kilit ekranından çıkarken bi donma yaşıyor tekrar kilitleyip geri açmam gerekiyor ama genel olarak telefonu kullanırken kasma donma yaşatmıyor. Yine de bu bütçelerde olsam s24 fe yerine diğer markalara şans verirdim.
Şarj konusu çok sıkıntı değil hocam, remote çalışıyorum zaten. 25W şarj da bana yetiyor, bunun dışında dezavantajlı bir durumu var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı