Ben hiçbir oyunda rahatsız olmadım oynarken.Hocam Brawl Stars oynayan varmı aranızda? Oyunda mükemmel akıcılığa sahip mi? Ve gecikme varmı bu ve diğer oyunlarda?
Hocam Brawl Stars oynayan var mı aranızda? Oyunda mükemmel akıcılığa sahip mi? Ve gecikme var mı bu ve diğer oyunlarda?
Evet Brawl Stars'ta da mükemmel performans veriyor. Yalnız köy gibi yerlerde telefon el yakan cinste ısınıyor.Hocam Brawl Stars oynayan varmı aranızda? Oyunda mükemmel akıcılığa sahip mi? Ve gecikme varmı bu ve diğer oyunlarda?
Hocam Brawl Stars oynayan var mı aranızda? Oyunda mükemmel akıcılığa sahip mi? Ve gecikme var mı bu ve diğer oyunlarda?
drive.google.com
Sizinki daha çok internet kaynaklı geldi bana.Hocam cihazi alali 3-4 hafta oldu. Ben Brawl Stars dışında cogu oyunu takilmadan oynuyorum lakin BSD'e aşırı drop ve takilmalar var ornek olarak:
O kadar sinir bozucu ve mide bulandırıcı ki 5 yillik Redmi cihazla oynuyorum bsyi, daha iyi oynatiyor.Screen_Recording_20250501_191713_Brawl Stars.mp4
drive.google.com
One UI 7 bekleyip format atacağım duruma göre
farkli cihazda aynı hat ile sıkıntısız oynuyorum.Sizinki daha çok internet kaynaklı geldi bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.