S24 3.5 saat ekran süresi veriyor

1 günlük ekran süresi sonucumda ben de 8 saat 10 dakika gibi bir süre elde ettim.
6 saati mobil veri 4.5G ile kalanı ise Wi-Fi ile kullanıldı. Dışarıda yolculuk yaparken kullandım zaten elimden düşmedi neredeyse. 5 saat Bluetooth + Spotify müzik açıktı arka planda. Kamerayı 40 dakika kurcalamışım Pro moda falan bakıyordum ki en çok kamerada düşüş yaşandı zaten o da olmasaydı 9 saate yaklaşırdı gibi. FHD+ 120Hz kullandım.

Dün S24+ aldım ben de. Memnunum şu anlık. Cihaz beni kamera hariç bayağı tatmin etti.
bence kamerası da iyi, kamerada ultra modelin kayda değer farkı oluyor. onun dışındaki cihazların kamera özellikleri birbirine yakın.

Merhaba, bu sürenin tamamını 4g ile mi yaptınız? Wifi da var mı?
yarı yarıya karışık diyebilirim.

Bence kamerası da iyi, kamerada Ultra modelin kayda değer farkı oluyor. Onun dışındaki cihazların kamera özellikleri birbirine yakın.

iPhone ile kıyasla kamerası beni bir hayli üzdü.

@Destie demek ki neymiş. Yukarıdaki konu sahibi arkadaşın telefonunda sorun olup Samsung'u karalamaya hiç gerek yok Türkiye'de ki servisler yüzünden.

Yanlış kişiyi etiketlediniz garanti ile sorun yaşayan ben değilim.

Tamam fanboy, milyar dolarlık şirketine kimse dokunmayacak. 😂

@Destie alın size konu sahibi. Arkadaş şu an bizim ekran süreleri görünce kahroluyor. Dikkat edin sizi de fanboy yapabilir. Doğrular pek hoşuna gitmiyor. Kendi klasikleşmiş Türkiye servislerinde sorun yaşadı diye markayı yerden yere vuruyor.

Ayrıca bende Samsung Türkiye'nin servisinde sorun yaşadım ama markayı değil servise atıp tutuyorum. Çoğu markanın Türkiye servislerin de sorun yaşıyoruz. Ben bunu açıklarken fanboy oldum 🥳

Son düzenleme:
Kamerada beğenmediğiniz durum ne? Hangi iPhone modeli ile kıyasladınız?

Kontrast dengesini, renk tonlamasını hiç beğenmedim. Fotoğrafı çektikten sonraki yapay zeka düzenleme zorunluluğu da çok can sıkıcı. Ayarlardan minimuma çeksem de düzenlemeye devam ediyor. Bazı fotoğrafları berbat ediyor bazılarının ışıklandırmasını düzeltiyor. Kurcaladığım kadarıyla da yapay zeka düzenlemeden önceki fotoğrafı da göremiyoruz illa düzenleyip öyle kaydedecek. Anlık bir şeye tanık olduğumu ve bunu kameraya almayı düşündüğümde sinir katsayım artıyor. Ya yapay zeka çektiğim fotoğrafı berbat ederse diye düşünmek çok saçma değil mi? WhatsApp görüntülü konuşmada yüzümün tamamı neredeyse blurdan görünmeyecek halde bunu nasıl kapatabilirim bilmiyorum. 1 günlük kullanıcı olarak deneyimlerim bunlar. Söylediklerime çözümünüz varsa seve seve dinlerim.

Kıyas iPhone 13 ile yapıldı. Tonlama farkının model ile bir alakası yok zaten IPhone'un tonlamasını seviyorum sadece.

Kontrast dengesini, renk tonlamasını hiç beğenmedim. Fotoğrafı çektikten sonraki yapay zeka düzenleme zorunluluğu da çok can sıkıcı. Ayarlardan minimuma çeksem de düzenlemeye devam ediyor. Bazı fotoğrafları berbat ediyor bazılarının ışıklandırmasını düzeltiyor. Kurcaladığım kadarıyla da yapay zeka düzenlemeden önceki fotoğrafı da göremiyoruz illa düzenleyip öyle kaydedecek. Anlık bir şeye tanık olduğumu ve bunu kameraya almayı düşündüğümde sinir katsayım artıyor. Ya yapay zeka çektiğim fotoğrafı berbat ederse diye düşünmek çok saçma değil mi? WhatsApp görüntülü konuşmada yüzümün tamamı neredeyse blurdan görünmeyecek halde bunu nasıl kapatabilirim bilmiyorum. 1 günlük kullanıcı olarak deneyimlerim bunlar. Söylediklerime çözümünüz varsa seve seve dinlerim.

Kıyas iPhone 13 ile yapıldı. Tonlama farkının model ile bir alakası yok zaten IPhone'un tonlamasını seviyorum sadece.

Görsel zeka kapalı şekilde expert RAW üzerinden çekmeyi denediniz mi? Uapay zeka dokunuşunu minimuma, her telefonda olan seviyeye çekiyor. Aslında bence yapay zeka dokunuşları olunca daha iyi oluyor. iPhone 15 ve 14PM ile kamerasını kıyaslama fırsatım oldu. iPhone 15ten iyi sonuçlar veriyor.
Bu arada WhatsApp blur olayı bir özellik diye biliyorum düşündüğüm şeyden bahsediyorsanız. Ben çok görüntülü arama yapmadığım için kapatıp açmayı hatırlamıyorum ama bilen varsa çözüm bulunur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı