snvcrown
Centipat
Daha fazla
Ben bu mesaji su an S23'den yaziyorum. Sorun varsa cevaplayabilirim.
Hayir yok. Bir kere bile donmadi. S serisi donma, kasma yapmaz.@885904 nasıl? Memnun musun? Kasma, donma vb var mı?
S24 plus
S24 FE isinizi gorecektir. Ben S23 kullandigimi daha onceden de soyledim ve S25 ile buyuk farkliliklar yok. Telefoncudan S23'u sifir kapali kutu 28 bine bulursun. Cevrendeki sifir-ikinci el telefon satan yerlere bak. S serisi Samsung telefon almak istedigini soylersin. Yardimci olurlar. Fiyat bilgisini buraya yazarsin. Ayrica ben de senin gibi cok heyecan yapmistim. Dert etme.
Sıfır mı alacaksınız yoksa ikinci el mi? Önce buna karar vermeniz daha iyi olur.@885904 aslında sormuştum sahibinden sitesine girip araştırma yapıyordum bazen telefonculara gidip de, sormuştum s24 fe modelinin fiyatı; 28-30 bin TL civarında olduğunu söylemişti. Şimdi telefoncudan ya da sahibinden alsam telefona bir şey olmaz mı? Kasma, donma vb? Zaten kullandığım telefonu da telefoncudan almıştık epey olmuştur kullanalı sanırım 6 yıl filan. Baya eski telefon ve kendi kendine kapanıyor donuyor vb.
Bu arada işten çıkmazsaydım bu telefonu almıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.