S24 FE fiyatı düşer mi?

7 yıl kullanamazsın A serisini maalesef. Sebebi ise kullandıkları işlemcinin giriş seviyesi ve exynos olması. S24 FE ve S24'deki Exynos kalitelidir ama. Şahsen ben S23 alırdım 30 bin gibi bir fiyata bulunabilir.
3-4-5-6 yıl güncelleme desteği veriyor mesela. Hem gel gelelim s24 fe modeli alabilmek için nasıl ikna etmeye. :D benim ailem biraz maddiyata önem veriyor da telefonu kullanan benim sonuçta.

3-4-5-6 yıl güncelleme desteği veriyor mesela. Hem gel gelelim s24 fe modeli alabilmek için nasıl ikna etmeye. :D benim ailem biraz maddiyata önem veriyor da telefonu kullanan benim sonuçta.
A serisini önermem ben yine de. Batarya ömrü önemli değilse S22'yi 20 bine bulursun. A55'den iyi mesela S22.

Bence abin yamuk yapmaz. Sonuçta sen onun kardeşisin. Seninle alıp vermediği bir şey var mı?
Hayır yok.

@Andreas Rönnberg Abim 4 gün önce telefonu bana aldı ama vermiyor. Biliyorum yalan söylüyor kargo elinde. Teslim edildi kargo az önce baktım abimden ama abim Mart'ta kadar soru sorma diyor ve babam da Pazartesi günü sana sürpriz yapacak diyor.

Ne doğum günüm var ne de özel bir şey.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı