Bende söylediğin sorunları hiçbirini yaşamadım. Banka uygulamaları yüz tanımaları da gayet iyi çalışıyor. Telefon ilk çıktığında satışı ilk olduğunda alan biriyim. O günden buyana kasma, donma, takılma, yüz tanıma, parmak izi gibi sorunları hiçbir uygulamayla sorun yaşamadım. Birkaç kişi sorun yaşamış diye işlemcisi sorunlu denmez. Bu elementleri nereden uydurdun hiç bilmiyorum.
6.1 sürümünde sorun olduğunu iddia etmedim. Şuan 6.1 sürümüne döndüm ve kullanıyorum zaten. OneUI 7 hakkında gözlemim yerel uygulama bazlı sorunları ve şebeke sorunları olmasa OneUI 7 daha akıcı ve işlevsel geldi Now bar gibi özellikleri ile. Ama resmi TR CSCli TR optimizasyonu yapılmış sürüm beklenmeli.One 6.1 ile anlattıkları sorunları yaşanmadım. Yeni gelen One UI bir şey diyemem kullanmadığım için. Her işlemci yeni çıktığında optimizasyon sorunu olabilir. Bilgisayarlar da bile yeni çıktığında sorun yaşanıyor. Güncellemelerle çözülüyor.
O da seneye anca gelir herhalde hala gelmediğine göre. Bu arada bende de Twitter'da ve bazı uygulamalarda gezerken falan scroll lag var, WhatsApp'tan ses açıp başka uygulamaya geçince ekran 20 Hz gibi gözüküyor. Bu sorunları yaşayan oldu mu?6.1 sürümünde sorun olduğunu iddia etmedim. Şuan 6.1 sürümüne döndüm ve kullanıyorum zaten. OneUI 7 hakkında gözlemim yerel uygulama bazlı sorunları ve şebeke sorunları olmasa OneUI 7 daha akıcı ve işlevsel geldi Now bar gibi özellikleri ile. Ama resmi TR CSCli TR optimizasyonu yapılmış sürüm beklenmeli.
Scroll lag yüklememe sorunu ise belirli bir kaydırmadan sonra bende de oluyor her iki sürümünde de vardı o.O da seneye anca gelir herhalde hala gelmediğine göre. Bu arada bende de Twitter'da ve bazı uygulamalarda gezerken falan scroll lag var, WhatsApp'tan ses açıp başka uygulamaya geçince ekran 20 Hz gibi gözüküyor. Bu sorunları yaşayan oldu mu?
O da seneye anca gelir herhalde hala gelmediğine göre. Bu arada bende de Twitter'da ve bazı uygulamalarda gezerken falan scroll lag var, WhatsApp'tan ses açıp başka uygulamaya geçince ekran 20 Hz gibi gözüküyor. Bu sorunları yaşayan oldu mu?
Benimki 6.1'de.Hocam galiba bu One UI 7 de bir tek ben sorun yaşamadım nerede görsem herkes sorun yaşamış
Yok direkt normal kaydırırken can çekişiyor gibi hissettiriyor.Scroll lag yüklememe sorunu ise belirli bir kaydırmadan sonra bende de oluyor her iki sürümünde de vardı o.
Herkeste aynı işlemci var. Kimisinde sorun olup kimisinde sorun yaşanmaması ilginç. Donanım sorunları akla geliyor böyle söyleyince. Bazı üretim serilerde mi sorun var acaba.Hocam galiba bu One UI 7 de bir tek ben sorun yaşamadım nerede görsem herkes sorun yaşamış.
İşlemcisi? S23 feyi önde tutmuyor. Exynos 2400ENIN optimizasyon sorunları var. Ayrıca tahminimce ülkede bilindik kullanılan bazı uygulamalar sorunlu çalıışıyor bir nebze.
Herkeste aynı işlemci var. kimisinde sorun olup kimisinde sorun yaşanmaması ilginç. Donanım sorunları akla geliyor böyle söyleyince. Bazı üretim serilerde mi sorun var acaba.