S24 FE neden One UI 7 güncellemesi almadı?

• Konuyu başlatan lieys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 321
  • Görüntüleme 26.960
Adam A56'yı satmak istese tüm dünyada satmak ister bu nasıl mantık? Her segment telefonun bir alıcısı var üstelik S24FE ile A56'nın arasında pek de fiyat farkı yok nereden baksan FE serisi de A serisinin okunup üflenmiş hali olarak biliniyor.
Türkiye yetkilileri yeni modelin satış adedini arttırmak için böyle yapamazlar mı?
FE ya da A ne olduğu önemli değil biraz teknik bilen araştıran insan 2400e işlemcinin ne kadar güçlü olduğunu bilir. Aynı paraya neden exynos 1580 alalım.

Türkiye yetkilileri yeni modelin satış adedini arttırmak için böyle yapamazlar mı?
FE ya da A ne olduğu önemli değil biraz teknik bilen araştıran insan 2400e işlemcinin ne kadar güçlü olduğunu bilir. Aynı paraya neden Exynos 1580 alalım.

Bana teknik bilmeyen mi diyorsun hocam? Kimse işlemcinin gücüyle ilgilenmiyor isterse halter kaldırsın ne manası var adam için? Üstelik Türkiye kadar boşa para harcayıp üst model telefona yönelen ülke mi varmış? Azıcık para ver cebine hemen en üst telefona koşarlar adam niye para kazanmayı dert etsin ki tek derdini de Exynos 1580'e karşı 2400enin gücünü yüceltmek yapsın.

Bana teknik bilmeyen mi diyorsun hocam? Kimse işlemcinin gücüyle ilgilenmiyor isterse halter kaldırsın ne manası var adam için? Üstelik Türkiye kadar boşa para harcayıp üst model telefona yönelen ülke mi varmış? Azıcık para ver cebine hemen en üst telefona koşarlar adam niye para kazanmayı dert etsin ki tek derdini de Exynos 1580'e karşı 2400enin gücünü yüceltmek yapsın.
Teknik bilmeyen demiyorum ve tartışma havasında konuşmuyorum. Toplum ihtiyaçları doğrultusunda hareket etmeyi bilmiyor zaten.

Güncelleme konusuna gelirsek gerçekten mantıklı bir açıklama bulamıyorum. Tüm modellere gelip bir modele gelmemesinin anlamı ne ki?

Teknik bilmeyen demiyorum ve tartışma havasında konuşmuyorum. Toplum ihtiyaçları doğrultusunda hareket etmeyi bilmiyor zaten.

Güncelleme konusuna gelirsek gerçekten mantıklı bir açıklama bulamıyorum. Tüm modellere gelip bir modele gelmemesinin anlamı ne ki?

Yani hocam güncelleme dediğin arayüzü değişiyor performansı değişiyor vs. ama sonuçta eldeki telefon şaha kalkmıyor ha evet güzel olmuş arayüzü doğru ama bir güncellemeyi geç verdi diye düşman olacak bir şey yok ayrıca güncelleme almıyor diye telefon almaktan vazgeçmekte komik olurdu bence. İsterseniz CSC değiştirin 5 dk sürüyor en fazla isterseniz bekleyin gelmesini. Kendinize dert etmeyin kocaman şirket veremediyse vardır bir sebebi 3 5 kuruş için mağdur etmez kullanıcısını. bir güncelleme için gömüp sonra güncelleme gelince şaha kaldırmak falan bunlara gerek yok.

Yani hocam güncelleme dediğin arayüzü değişiyor performansı değişiyor vs. ama sonuçta eldeki telefon şaha kalkmıyor ha evet güzel olmuş arayüzü doğru ama bir güncellemeyi geç verdi diye düşman olacak bir şey yok ayrıca güncelleme almıyor diye telefon almaktan vazgeçmekte komik olurdu bence. İsterseniz CSC değiştirin 5 dk sürüyor en fazla isterseniz bekleyin gelmesini. Kendinize dert etmeyin kocaman şirket veremediyse vardır bir sebebi 3 5 kuruş için mağdur etmez kullanıcısını. Bir güncelleme için gömüp sonra güncelleme gelince şaha kaldırmak falan bunlara gerek yok.

Haklısınız hocam yani elimizdeki sürüm de gayet iş görür seviyede hiçbir problemi yok. Verdikleri hizmet çok sıkıntılı. S21 S22 S23 FE bunlar da güzel telefonlar elbette
Söylenilen tarihten önce almaları sevindirici.
Şu an için muhattap olabileceğimiz kimse olmaması da sinir bozucu yetkililer ortalıkta yok ama pazarlama ve satışa gelince her yerde reklam...

Verdikleri hizmet çok sıkıntılı. Gelince her yerde reklam...

Doğrudur olabilir ama vermek istemese S21 S22 S23'e de vermezdi bir sebebi vardır belki TR operatörlerine özel bir sorun olabiliyordur ben bilemiyorum onu sonuçta ben geliştirmiyorum ama sürekli güncelleme diye şey etmeye uğraşmayın sorun olmadığını ve sadece gıcıklığına göndermediklerini düşünüyorsanız da CSC değişip yükleyebilirsiniz o da olabilir.

Satışa gelince evet reklam yapması lazım bizim de son kullanıcı olarak tercihimizi ona göre yapmamız lazım.

Doğrudur olabilir ama vermek istemese S21 S22 S23'e de vermezdi bir sebebi vardır belki TR operatörlerine özel bir sorun olabiliyordur ben bilemiyorum onu sonuçta ben geliştirmiyorum ama sürekli güncelleme diye şey etmeye uğraşmayın sorun olmadığını ve sadece gıcıklığına göndermediklerini düşünüyorsanız da CSC değişip yükleyebilirsiniz o da olabilir.

Satışa gelince evet reklam yapması lazım bizim de son kullanıcı olarak tercihimizi ona göre yapmamız lazım.
Samsung Türkiye hangi şubesinde çalışıyorsunuz hocam 😅

Exynos'ta kim sorun var diyorsa ağır yanılıyor. CSC değiştirerek kurdum. Scroll Lag, 30 Hz hissiyatı falan gitti cihaz 10 numara olmuş.

Arkadaşlar size mail adresi paylaşıyorum. Samsung Türkiye şikayet edelim. İşin ehlisini iyi yapmadıkları bahsederek halen daha S24 FE güncellemeyi Türkiye cihazlarına gelmediğini detaylı ve anlaşılır şekilde paylaşacağım mail adresine İngilizce çeviri yaparak yazı yazın. Daha önce kullandım geri dönüş sağlanıyor. Yurt dışında kullanılan ve Samsung ile davaya kadar gidip bu mail adresine yazarak davaya gitmeden sorun çözülüyor. Üst yetkililere ancak bu şekilde ulaşım sağlanıyor. Başka sorunuz olup Samsung Türkiye servisi çözüm sağlamazsa bu mail adresine yazı yazın.

Officeofpresident@sea.samsung.com

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı