Donanım olduğunu sanmıyorum. Bazen böyle şeyler oluyor düzeltilir yakında.
Ne diyeyim S21'de almış güncellemeyi. Bir ben kaldım güncelleme almayan.
Ne diyeyim S21'de almış güncellemeyi. Bir ben kaldım güncelleme almayan.
Samsung için tek kelime, batırdı(forumda olduğumuz için aklımda olan şeyi söyleyemiyorum
One UI 8 ile toparlayacak umarım.
Optimizzasyon sorunları işlemci gücüyle alakalaı değil. Verdiğiniz örnek saçma. Komut seti, sürücüler ve mimari gibi birçok faktör var.Eğer sorun işlemcide olsaydı S23 FE S24 FE'den en az 20gün sonra almalıydı. Exynos 2400e 2200 kıyasla aşırı üstün bir işlemci. Daha sorunsuz daha optimize daha stabil ve daha güçlü. Dediğinizle alakalı değil yaşanan bu durum.
Optimizzasyon sorunları işlemci gücüyle alakalaı değil. Verdiğiniz örnek saçma. Komut seti, sürücüler ve mimari gibi birçok faktör var.
Arkadaş madem işlemcide problem var bütün ülkelerde nasıl aldı bu telefon güncellemeyi? İşlemci tarafında bir sorun olduğunu sanmıyorum Samsung Türkiye yetkililerine güzel şiirler yazabilirsiniz.
Arkadaş madem işlemcide problem var bütün ülkelerde nasıl aldı bu telefon güncellemeyi? İşlemci tarafında bir sorun olduğunu sanmıyorum Samsung Türkiye yetkililerine güzel şiirler yazabilirsiniz.
Tamam işte A56 satılsın diye bekliyoruz. S24 FE varken A56 alanın da aklından şüphe ederim.Güncellemeyi Türkiye'de dağıtan kişi Samsung Türkiye değil o pazarlayıcı olarak çalışıyor. Oto galerici gibi telefon sipariş edip yurt içinde satıyor buna distribütör deniyor ve güncelleme işi ile uğraşmıyor.
Tamam işte A56 satılsın diye bekliyoruz. S24 FE varken A56 alanın da aklından şüphe ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.