lieys
Hectopat
- Makaleler
- 1
Teknik olarak telefon a serisi olduğu için a serileri ile alacağını düşünüyorum.![]()
A serisi ne alaka hocam?
Teknik olarak telefon a serisi olduğu için a serileri ile alacağını düşünüyorum.![]()
Arkadaşlar şimdi sormak istediğim birkaç soru var.
1- CSC attıktan sonra telefon sıfırlanıyor mu?
2- eux CSC attıkran sonra tekrar tur CSC atılabiliyor mu?
3- güncellemeyi yükledikten sonra Türkiye'ye geldi diyelim tekrar tur CSC atarsam o güncellemeyi mi yükler yoksa eux sürümündeki güncellemeyle mi kalır?
Hangi CSC attın dostum? EUX'a falan güncelleme gelmiyor. Operatör CSC'lerine geliyor. SIM, PLS, SFR gibi.Arkadaşlar bir sorum olacaktı.
CSC ile One Ui7 geçenler ne kadar beklediniz güncellemenin gelmesini CSC'ye geçtim 10 20 dakikadır yok ne kadar beklediniz cevaplarınız cok önenli şu an.
TUR'a güncelleme geldiğinde önceden yapıldığından dolayı bir sıkıntı çıkmaz inşallah. Ben de CSC değiştirmekle uğraşamayacağım, bundan dolayı güncellemeyi bekliyorum.Hocam öncelikle eux sürümündeyken güncelleme gelmiyor. CSC atıp güncelledikten sonra geri Tur'a dönebiliyorsun. Güncelleme bütün SM-S721b olan cihazlarda aynı sadece bölge kodu değişiyor, bölge koduna göre de özellikler (arama kaydı, pil sağlığı vs.) değişiyor. Onun haricinde bir fark yok. CSC değiştirip güncelleme yapıp tekrar Tur'a döndükten sonra hard reset atarsan en sağlıklısı olur ki ben öyle yaptım 5 gündür kullanıyorum hiçbir sorun yok.
Sürümlerin hepsi OXM yani Global olduğundan sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Geri TUR'a dönersen de bir sonraki ayın güncellemesi normal olarak gelir.TUR'a güncelleme geldiğinde önceden yapıldığından dolayı bir sıkıntı çıkmaz inşallah. Ben de CSC değiştirmekle uğraşamayacağım, bundan dolayı güncellemeyi bekliyorum.
Olur olur kral az daha sabır8 Ay beklemişsiniz, bekletmişler @özçelikbranda4455 bu arkadaş ile, bir ay'cık daha dayanırsınız güveniyorum size
Mayıs sonuna gelir zaten büyük ihtimalle tüm cihazlara.
Kanka MOB'a geçtim önerilenlerden direk geldi güncelleme indirdiğim gibi TUR'a döndüm hiçbir sıkıntı yaşamadım ama önerilenlerden seçmezsen sıkıntı çıkar mi bilmem.Arkadaşlar bir sorum olacaktı.
CSC ile One Ui7 geçenler ne kadar beklediniz güncellemenin gelmesini CSC'ye geçtim 10 20 dakikadır yok ne kadar beklediniz cevaplarınız cok önenli şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.