S24 FE neden One UI 7 güncellemesi almadı?

• Konuyu başlatan lieys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 321
  • Görüntüleme 27.075
Samsung Türkiye güncelleme vermiyorsa Exynos ile ne alakası var dostum. Tabii ısınma, yavaşlık gibi sorunların varsa orasını bilemem.

S21 FE Snapdragon modellerine bile güncelleme verilmiş ya ondan yazdım. Bir de hem ekran kalitesinden kısmışlar bu telefonda hem RAM'den, bari düz Exynos 2400 kullansalardı, sırf ucuz diye 2400e işlemcisi uydurmuşlar.

S21 FE Snapdragon modellerine bile güncelleme verilmiş ya ondan yazdım. Bir de hem ekran kalitesinden kısmışlar bu telefonda hem RAM'den, bari düz Exynos 2400 kullansalardı, sırf ucuz diye 2400e işlemcisi uydurmuşlar.
Biz 3 hafta önce aldık, CSC değiştirip kurabilirsin sonra Türkiye'ye geri dönersin. Samsung Türkiye'nin iş bilmezliği ve iletişim bozukluğu. 2400 ve 2400e mimari olarak aynı zaten sadece 100mhz frekansından kısmışlar. Hatta benchmarklarda yer yer thermal throttling daha az olduğu için daha yüksek puanlar alabiliyor.

Hâla Exynos muhabbeti yapıyorsunuz. Olay işlemci değil. S24FE One UI 7 güncellemesi orta doğu dahil bütün dünyada yayınlandı. Güncelleme Türkiye'ye gelmedi. Bütün suç Samsung Türkiye üzerinde. Adamlar açıklama bile yapmıyor.

Hâla Exynos muhabbeti yapıyorsunuz. Olay işlemci değil. S24FE One UI 7 güncellemesi orta doğu dahil bütün dünyada yayınlandı. Güncelleme Türkiye'ye gelmedi. Bütün suç Samsung Türkiye üzerinde. Adamlar açıklama bile yapmıyor.
Dün çok merak edip müşteri hizmetlerini aradım onlar da Güncel miyiz sitesinden bakıp bilgi veriyorlar. S21 FE Türkiye'de güncelleme almış ama S24 FE'ye vermemişsiniz diyorum, kademeli olarak dağıtılıyor diyor. Aynen öyledir deyip kapattım. Aslında böyle satış sonrası destek olmayan firmaları bir daha kullanmayacaksın da Android tarafında başka muadilleri yok.

Hem pil sağlığını görebileceğimiz hem de arama kaydı yapılan CSC hangisi bir de Türkiye sürümünde bu ikisi de yok sanırım doğru mu?

Hem pil sağlığını görebileceğimiz hem de arama kaydı yapılan CSC hangisi bir de Türkiye sürümünde bu ikisi de yok sanırım doğru mu?
Arama kaydı olanlar bunlar;
Indonesia (XID)
Vietnam (XXV)
Ukraine (SEK)
Israel (ILO)
India (INS)
Thailand (THL/CAM/MYM)
Egypt (EGY)
Bangladesh (BNG)
Laos (LAO)
Libya (LYS)
Nepal (NPL)
Sri Lanka (SLK)
Allergy (TMC/WTL)
Tunisia (TUN)

INS'i kurunca bana güncelleme gelmedi diğerlerini deneyebilirsiniz.

Gecikmenin donanımdan kaynaklandığını düşünmüyorum. S24 FE için her yere güncelleme geldi, dolayısıyla donanım uyumsuzluğundan kaynaklı bir gecikme değildir diye düşünüyorum. Belki çok uçuk bir örnek olabilir ama Samsung Türkiye daha fazla s25 modeli satmak için s24 FE için güncelleme yayınlamıyordur tabi bir teori bu. Kaldıki csc kodu değiştiren arkadaşlarda sanırım stabil şekilde one ui 7'yi kullanıyorlardır. Ben de csc değiştirmek istiyorum ama beceremedim. Global bir şirkette olsa Türkiye'deki yöneticilerin nedense geç gelmesine bilerek vesile olduklarını düşünür oldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı