S24 FE neden One UI 7 güncellemesi almadı?

1- CSC değişimi yaptıktan sonra verilerim, knox sayacım, garantim vs gider mi?
2- Her şeyi yapıp ONE UI 7 kullanmaya başladıktan sonra TR için official güncelleme gelince tekrar TR CSC'ye dönmem gerekli mi? Gerekmiyorsa cihaz güncelleme almaya devam eder mi?
3- Bu yapılan ayarlardan sonra bir sorun yaşar mıyım?

Bu işlemi yaptıktan sonra gelecekteki güncellemeleri otomatik mi alacak yoksa kendimiz mi yüklemeliyiz bunu ben de merak ediyorum

S22 için One UI 7 ABD de dağıtılmaya başlanmış bu hafta ya da haftaya pazartesi salı gelir deniyor.

1- Garanti gitmez, knox sayayı tetiklenmez.
2- TR'ye dönmek istersen dönebilirsin yine CSC değişikliği ile. Güncelleme devam eder.
3- Ne anlamda bir sorundan bahsediyorsun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250501_190005_Knox Status.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 161
S22 kullanıcısıyım daha oneui7 gelmedi hocam.

Son 1 aydır herkes bu hafta veya haftaya gelir diye diye Nisan ayını devirdik.

1- Garanti gitmez, knox sayayı tetiklenmez.
2- TR'ye dönmek istersen dönebilirsin yine CSC değişikliği ile. Güncelleme devam eder.
3- Ne anlamda bir sorundan bahsediyorsun.
Hocam sorun olarak kastettiğim şey, sonuçta bu telefon resmi olarak güncellemeyi almadı saçma şekilde. Elle CSC değişip güncelleme yüklenirse bug, mesaj alamama, banka uygulamalarına girememe gibi durumlar yaşanır mı?

Boşver knk aklın kalacağına güncelleme işte 1 ay daha sık dişini

Herhangi bir bug yok. Çünkü zaten Eux için yayınlanan bir kararlı sürüm. Ama csc değiştirme ile bazı kullanıcıların ikinci dediğin şeyi yaşağı söyleniyor ama ben böyle birşey yaşamadım. Benim fikrim senin güncellemeyi beklemen.

Evet CSC yaptım Knox sayacım duruyor güncellemeyi yaptıktan sonra tekrar Türkiye yaptım ve hiçbir sorun yok One UI 7 önceden aldım ve mükemmel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…