S24 FE neden One UI 7 güncellemesi almadı?

• Konuyu başlatan lieys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 321
  • Görüntüleme 26.702
Merhaba hocam, öncelikle SamFw programından Csc değişimi yapın aşağıdaki videodaki gösterildiği şekilde. Eğer Eux (Avrupa Birliği) Csc olsun. Csc değişimi sonrası güncellemenin cihazınıza gelmesi gerekir. Eğer gelmez ise Odin ile yazılımı yükseltebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1- CSC değişimi yaptıktan sonra verilerim, knox sayacım, garantim vs gider mi?
2- Her şeyi yapıp ONE UI 7 kullanmaya başladıktan sonra TR için official güncelleme gelince tekrar TR CSC'ye dönmem gerekli mi? Gerekmiyorsa cihaz güncelleme almaya devam eder mi?
3- Bu yapılan ayarlardan sonra bir sorun yaşar mıyım?

2- Her şeyi yapıp ONE UI 7 kullanmaya başladıktan sonra TR için official güncelleme gelince tekrar TR CSC'ye dönmem gerekli mi? Gerekmiyorsa cihaz güncelleme almaya devam eder mi?
Bu işlemi yaptıktan sonra gelecekteki güncellemeleri otomatik mi alacak yoksa kendimiz mi yüklemeliyiz bunu ben de merak ediyorum

1- Garanti gitmez, knox sayayı tetiklenmez.
2- TR'ye dönmek istersen dönebilirsin yine CSC değişikliği ile. Güncelleme devam eder.
3- Ne anlamda bir sorundan bahsediyorsun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250501_190005_Knox Status.jpg
    Screenshot_20250501_190005_Knox Status.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 161
1- Garanti gitmez, knox sayayı tetiklenmez.
2- TR'ye dönmek istersen dönebilirsin yine CSC değişikliği ile. Güncelleme devam eder.
3- Ne anlamda bir sorundan bahsediyorsun.
Hocam sorun olarak kastettiğim şey, sonuçta bu telefon resmi olarak güncellemeyi almadı saçma şekilde. Elle CSC değişip güncelleme yüklenirse bug, mesaj alamama, banka uygulamalarına girememe gibi durumlar yaşanır mı?

Hocam sorun olarak kastettiğim şey, sonuçta bu telefon resmi olarak güncellemeyi almadı saçma şekilde. Elle CSC değişip güncelleme yüklenirse bug, mesaj alamama, banka uygulamalarına girememe gibi durumlar yaşanır mı?
Boşver knk aklın kalacağına güncelleme işte 1 ay daha sık dişini

Herhangi bir bug yok. Çünkü zaten Eux için yayınlanan bir kararlı sürüm. Ama csc değiştirme ile bazı kullanıcıların ikinci dediğin şeyi yaşağı söyleniyor ama ben böyle birşey yaşamadım. Benim fikrim senin güncellemeyi beklemen.

Screenshot_20250502_083957_Software update.jpg Screenshot_20250502_083943_Settings.jpg

Evet CSC yaptım Knox sayacım duruyor güncellemeyi yaptıktan sonra tekrar Türkiye yaptım ve hiçbir sorun yok One UI 7 önceden aldım ve mükemmel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı