S24 FE neden One UI 7 güncellemesi almadı?

• Konuyu başlatan lieys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 321
  • Görüntüleme 26.930
Suç bizde maalesef. Gidip de zamzungun FE serisini alırsak optimizasyonsuz işlemci S21FEden bile zayıf geriye gitmiş bir S24FE sahibi oluruz. Güncellemeleride artık 1 sene sonra alırız nasıl olsa pek umurlarında değil.
S24 FE işlemci olarak daha güçlü yalnız?

Suç bizde maalesef. Gidip de zamzungun FE serisini alırsak optimizasyonsuz işlemci S21FEden bile zayıf geriye gitmiş bir S24FE sahibi oluruz. Güncellemeleride artık 1 sene sonra alırız nasıl olsa pek umurlarında değil.
Aslında güncelleme şuan sadece Türkiye'de yok

S24 FE işlemci olarak daha güçlü yalnız?

Evet güçlü fakat yazılım desteği ortada. Yanlışlık FE serisine güçlü işlemci verdiler diye hem geri planda tutuluyor hem de yazılımsa problemler çıkıyor çözülmüyor. 4 sene önce çıkmış cihaz TR de güncelleme alıyor 7 aylık cihaz alamıyor. Burada becereiksizlik Samsung Türkiye'de. Utanmadan Samsung forumunda bundan bahsedenleri forumdan uzaklaştırıyorlar veya açılan konuyu siliyorlar.

S24 FEde bulunan 2400e işlemcisi ise en çok sorun çıkaran işlemci oldu. Cihazda kilitlenme ve donmalar

Bende söylediğin sorunları hiçbirini yaşamadım. Banka uygulamaları yüz tanımaları da gayet iyi çalışıyor. Telefon ilk çıktığında satışı ilk olduğunda alan biriyim. O günden buyana kasma, donma, takılma, yüz tanıma, parmak izi gibi sorunları hiçbir uygulamayla sorun yaşamadım. Birkaç kişi sorun yaşamış diye işlemcisi sorunlu denmez. Bu elementleri nereden uydurdun hiç bilmiyorum.

Bende söylediğin sorunları hiçbirini yaşamadım. Banka uygulamaları yüz tanımaları da gayet iyi çalışıyor. Telefon ilk çıktığında satışı ilk olduğunda alan biriyim. O günden buyana kasma, donma, takılma, yüz tanıma, parmak izi gibi sorunları hiçbir uygulamayla sorun yaşamadım. Birkaç kişi sorun yaşamış diye işlemcisi sorunlu denmez. Bu elementleri nereden uydurdun hiç bilmiyorum.

Hocam zaten One UI6.1 de bu sorunların hiçbiri yok bu sorunlar One Ui7 ile birlikte geldi güncellemenin geç gelmesinin sebebi de bu

Hocam zaten One UI6.1 de bu sorunların hiçbiri yok bu sorunlar One Ui7 ile birlikte geldi güncellemenin geç gelmesinin sebebi de bu.

Öyle bir anlatıyor ki arkadaş. Sanki 2400e işlemcisi baştan sona kadar hep sorunlu işlemci gibiymiş gibi anlatıyor. Zaten One UI 7 ile çevremde tanıdığım S23 kullanan da WhatsApp görüntülü görüşmesi donuyor, geç geliyor gibisinden bahsetmişti. Bence işlemci alakalı değil direkt One UI 7 sorunlu gibi geldi. Uygulamalarla optimizasyonu yapılmamış. Zaten ilk güncelleme verdiğinde geri çekmişlerdi. Samsung zaten baştan eline yüzüne bulaştırdı güncelleme işini.

Öyle bir anlatıyor ki arkadaş. Sanki 2400e işlemcisi baştan sona kadar hep sorunlu işlemci gibiymiş gibi anlatıyor. Zaten One UI 7 ile çevremde tanıdığım S23 kullanan da WhatsApp görüntülü görüşmesi donuyor, geç geliyor gibisinden bahsetmişti. Bence işlemci alakalı değil direkt One UI 7 sorunlu gibi geldi. Uygulamalarla optimizasyonu yapılmamış. Zaten ilk güncelleme verdiğinde geri çekmişlerdi. Samsung zaten baştan eline yüzüne bulaştırdı güncelleme işini.

Aslında arkadaşın dediğide kısmen doğru 2400e daha yeni bir işlemci olduğundan optimizasyon sorunları da çok oluyor

Aslında arkadaşın dediğide kısmen doğru 2400e daha yeni bir işlemci olduğundan optimizasyon sorunları da çok oluyor.

One 6.1 ile anlattıkları sorunları yaşanmadım. Yeni gelen One UI bir şey diyemem kullanmadığım için. Her işlemci yeni çıktığında optimizasyon sorunu olabilir. Bilgisayarlar da bile yeni çıktığında sorun yaşanıyor. Güncellemelerle çözülüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı