S24 FE neden One UI 7 güncellemesi almadı?

• Konuyu başlatan lieys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 321
  • Görüntüleme 27.082
1- güç tasarrufu moduna aldım. Akıcılık kaybolmadı. (ki kaybolmasında bir sorun yok adı üstünde güç tasarrufu. Bileşenlerin gücünü kısıyor)
2- günlük hayatta stabilse bir uygulamaya neden saniyede 10 kere girip çıkayım?

"El hızı daha iyi olsa daha hızlı yapılır elbet. Amatörce gibi duran bir test olsa, günlük hayatta böyle yapıyor muyuz derseniz diye açıklayayım önceden. Bu akıcılığın kendisidir. Akıcılığı günlük hayatta yapıyor muyuz diyerek yaptığınız testler ölçmez."
Bunu sonradan eklemişim mesaja gördüyseniz. Bu videoda yaptığım hızda yapar mısınız aynı şeyi? Yani akıcılık ve animasyonu ancak bu hızlı hareketler ile ölçebilirsiniz yoksa Reeder'da çok akıcı animasyonu var ona bakarsak. Hatta oneplus olacaktı sanırım, epey dalga geçmişti samsung ile.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada attığınız videodaki test default One UI animasyonları değil(ona rağmen hala pürüzsüz değil)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

"El hızı daha iyi olsa daha hızlı yapılır elbet. Amatörce gibi duran bir test olsa, günlük hayatta böyle yapıyor muyuz derseniz diye açıklayayım önceden. Bu akıcılığın kendisidir. Akıcılığı günlük hayatta yapıyor muyuz diyerek yaptığınız testler ölçmez."
Bunu sonradan eklemişim mesaja gördüyseniz. Bu videoda yaptığım hızda yapar mısınız aynı şeyi? Yani akıcılık ve animasyonu ancak bu hızlı hareketler ile ölçebilirsiniz yoksa Reeder'da çok akıcı animasyonu var ona bakarsak. Hatta oneplus olacaktı sanırım, epey dalga geçmişti samsung ile.

Bu arada attığınız videodaki test default One UI animasyonları değil(ona rağmen hala pürüzsüz değil)

Kendi ekran kaydımı diyorsanız stok animasyon. Sendeki plasebo dostum çok takma kafaya bu kadar.

Kendi ekran kaydımı diyorsanız stok animasyon.

Attığınız videodaki S23+dan bahsediyorum(youtube)

Sendeki plasebo dostum çok takma kafaya bu kadar.

Hani siz ciddisiniz One UI 6.1'in akıcılık olarak iyi olduğu konusunda? One uı 7 ile denkleşebileceğini falan düşünüyorsunuz değil mi?

Attığınız videodaki S23+dan bahsediyorum(youtube)

Hani siz ciddisiniz One UI 6.1'in akıcılık olarak iyi olduğu konusunda? One uı 7 ile denkleşebileceğini falan düşünüyorsunuz değil mi?
Daha iyi ya da kötü demiyorum. Günlük kullanımda hissedilebilir bir akıcılık farkı yok diyorum. 6.1 sürümü yeterince stabil.

Stabillik ayrı şey animasyon ve akıcılık ayrı şey. Günlük kullanımda da hantallık hissinden kurtarıyor.
Baydın ama dostum. Sana deminden beri onu söylüyorum arayüzde hantallık yaşamıyorum. Kullandığım bazı sosyal medya uygulamalarındaki laglar dışında sorunum yok.

Telefonu yeni almış olsam direkt iade ederdim. S21 serisine bile güncelleme verilmişken bu telefona verilmemesi bir bit yeniği olduğunu gösteriyor. Belli ki kronik bir sorun var ve gizliyorlar.

Telefonu yeni almış olsam direkt iade ederdim. S21 serisine bile güncelleme verilmişken bu telefona verilmemesi bir bit yeniği olduğunu gösteriyor. Belli ki kronik bir sorun var ve gizliyorlar.
Güncelleme geleli 3 hafta oldu. Güncellemeyi Samsung Türkiye vermiyor. Kurduk kullanıyoruz hiçbir sorunu yok.

Günlük hayatta stabilse bir uygulamaya neden saniyede 10 kere girip çıkayım?

Bu sorunun cevabını forumda bulamazsınız.

Stabillik olarak neyine stabil değil demişim?
Akıcılık olarak da, One UI 6.1 akıcı değil, animasyonları ilkel ancak optimizasyonu kötü değil. Ek olarak zaten cihaz güçlü olduğu için diğer Samsung cihazlar kadar sorun yaşamayacağımı biliyordum. O animasyon işininde çözüleceği %100 kesindi. Akıcılık olarak kötü diye markadan mı vazgeçelim istiyorsunuz?

Markayı gömen sizsiniz biz değiliz.

Telefon bir araçtır bir ayakkabı gibi ayakkabı ile yürürsün telefon ile işlerini halledersin ama ben sizin telefon beklentinizi çözemedim yok uygulama aç kapa yapacakmış 10 sn de 3 4 uygulamayı açıp ana ekrana dönecekmiş bu şekilde telefon kullanan kaç kişi var. Sokağa çıkıp mikrofonla şu soruyu sorsanız gülerler resmen adama.

Telefon bir araçtır bir ayakkabı gibi ayakkabı ile yürürsün telefon ile işlerini halledersin ama ben sizin telefon beklentinizi çözemedim yok uygulama aç kapa yapacakmış 10 sn de 3 4 uygulamayı açıp ana ekrana dönecekmiş bu şekilde telefon kullanan kaç kişi var. Sokağa çıkıp mikrofonla şu soruyu sorsanız gülerler resmen adama.

Çünkü sokakta kim anlayacak akıcılıktan. Hani mesela teknoloji forumundayız ve hala olayı günlük hayatta kaç kişi yapıyor diye soran birileri varsa, bunun mantığını anlayamıyorsa sokakta kimse bilmiyordur zaten.
Bu arada marka gömme tabiri yanlış. Sadece 6.1'in övülmeyi hak etmediğini gösteriyorum. Samsung gibi Android'in en üst satışlarında olan markasına gram yakışmayan bir arayüzdü 6.1, eğer bu arayüzü Xiaomi falan yapsa överdim belki de😃 arayüzdeki hantallık konusundan bahsediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı