S24 FE neden One UI 7 güncellemesi almadı?

• Konuyu başlatan lieys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 321
  • Görüntüleme 26.494
Ana bant sürümü aynı olduğu için gelmez bir sonraki sürüm gelir. Boyutuna falan baktım her şeyi aynıymış zaten bir de servis sağlayıcı sürümü ve yapım numarasını merak etmiştim. Niye bu kadar geciktirdilerse?

3 gün önce CSC değiştirip Odin ile yüklemiştim One UI 7'yi, CSC TUR a geri çevirdim şimdi One UI 6.1'e geri dönüp normal şekilde Türkiye versiyonunu yüklemeyi düşünüyorum gerek var mı? veya Türkiye versiyonunu Odin ile yüklememe gerek var mı?(6.1 e dönmeden) Yoksa CSC değişikliği yeter mi?

Telefonu güncellemeden sonra bir aç kapa yapıp şarjı fullemek iyi olabilir.

Sağ ol bir deneyeyim.

Gerek yok. Güncelleme yaptıktan sonra şarj %20'e düştüğünde şarja takıp %100 olunca şarjdan çıkarınca kalibrasyon yapıyor. Bende de güncellemeden sonra şarjı hızlı azaldı, şarja taktından sonra toparlamaya başladı.

Merak eden varsa dün şarja taktım. %50'de 5 saat ekran süresi aldım.
Eki Görüntüle 2490805

Tamam da mesajıma niye dislike atıyorsun onu anlamadım? Sadece bir şey sordum cevap bekledim. Sen de aynı sorunu yaşamışsın zaten.

Tamam da mesajıma niye dislike atıyorsun onu anlamadım? Sadece bir şey sordum cevap bekledim. Sen de aynı sorunu yaşamışsın zaten.

Genel bir sorun diye yazmışsın. Şöyle bir iki şarj denemesinden sonra yazsaydın.

Güncelleme: S24 FE ONE UI 7 Türkiye şarj süresini merak edenler için paylaşıyorum. Bir günlük test edilmiştir.

1747261456258.png

Son düzenleme:
3 gün önce CSC değiştirip Odin ile yüklemiştim One UI 7'yi, CSC TUR a geri çevirdim şimdi One UI 6.1'e geri dönüp normal şekilde Türkiye versiyonunu yüklemeyi düşünüyorum gerek var mı? veya Türkiye versiyonunu Odin ile yüklememe gerek var mı?(6.1 e dönmeden) Yoksa CSC değişikliği yeter mi?
Hocam CSC değiştirdikten sonra hard reset atmak yeterli olur. Ben PLS ve TUR güncellemelerini inceledim operatör yazılım versiyonu hariç her şey aynı zaten CSC'yi TUR'a geri döndürdükten sonra operatör yazılım versiyonu da aynı oluyor.

Birkaç günlük deneyim sonrası güncelleme hakkındaki düşüncelerim şu şekilde;

1- Arayüz gerçekten daha akıcı ve hızlı hale gelmiş.
2- Arayüz daha canlı ve şık bir hale gelmiş.
3- Now Bar ve bildirim çubuğundaki "Dinamik Ada" gibi davranan özellik çok şık olmuş.
4- Pil konusunda bir değişiklik hissetmedim.
5- Sanki daha modern bir telefon kullanıyormuş hissi yarattı bende. 🙂
6- Kilitleme ve kilit açma seslerini beğendim fakat şarja takma sesini pek sevemedim.
7- GoodLock uygulamasından arka plandaki uygulamalar tasarımını değiştirmiştim ve öyle kullanmayı çok seviyordum, güncellemeden sonra benim kullandığım seçenek silinmiş. Bu benim için bir eksi.
8- Bir diğer eksi ise, eskiden Bluetooth ile bir cihaza bağlandığımda, bildirim çubuğunda Bluetooth simgesi beliriyordu ve bağlı olduğumu her an görebiliyordum. Şimdi ise bildirim çubuğunu indirip görebiliyorum anca.

Genel olarak özetlemem gerekirse, gayet beğendim.

Bildirim sorunu yaşayan oldu mu güncelleme sonrası? Bildirimler gelmiyor bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı