S24 FE neden One UI 7 güncellemesi almadı?

• Konuyu başlatan lieys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 321
  • Görüntüleme 26.828
Hocam size tekrar bir güncelleme geldi mi? CSC'yi değişip geri TUR'a geçmiştiniz.
Ana bant sürümü aynı olduğu için gelmez bir sonraki sürüm gelir. Boyutuna falan baktım her şeyi aynıymış zaten bir de servis sağlayıcı sürümü ve yapım numarasını merak etmiştim. Niye bu kadar geciktirdilerse?

Güncellemeyi dün gece yaptım ancak pil cacık oldu diyebilirim. Şarjım bariz şekilde daha hızlı bitiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Telefonu güncellemeden sonra bir aç kapa yapıp şarjı fullemek iyi olabilir.

Gerek yok. Güncelleme yaptıktan sonra şarj %20'e düştüğünde şarja takıp %100 olunca şarjdan çıkarınca kalibrasyon yapıyor. Bende de güncellemeden sonra şarjı hızlı azaldı, şarja taktından sonra toparlamaya başladı.

Merak eden varsa dün şarja taktım. %50'de 5 saat ekran süresi aldım.
AISelect_20250514_194314_Device care.jpg

Gerek yok. Güncelleme yaptıktan sonra şarj %20'e düştüğünde şarja takıp %100 olunca şarjdan çıkarınca kalibrasyon yapıyor. Bende de güncellemeden sonra şarjı hızlı azaldı, şarja taktından sonra toparlamaya başladı.

Merak eden varsa dün şarja taktım. %50'de 5 saat ekran süresi aldım.
Eki Görüntüle 2490805
Benim de aynı.

Şarj bariz bir şekilde iyileştirilmiş ekran kapalı iken akşamdan sabaha %4'lük eksik bir sarjla uyanıyordum şimdi ise %1 kullanırkande hissediyorsunuz.

Şarj bariz bir şekilde iyileştirilmiş ekran kapalı iken akşamdan sabaha %4'lük eksik bir sarjla uyanıyordum şimdi ise %1 kullanırkande hissediyorsunuz.

6.1'de şarj azken öyle oluyordu. Şarj azken daha çok düşüyor. Doluyken az düşüyor. Bende de bugün %2 düşüş oldu öğlen uyandım. Sabah uyansam belkide %1 düşüş olabilirdi. Çok etkeni var onun. Bulunduğun bölgede operatör iyi çekiyorsa daha az güç harcıyor. Yeni güncelleme ile operatörde çekim kalitesinde artış var gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı