S24 FE ve Galaxy Watch FE indirimi ile alınır mı?

Mert Yaldızlı

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar telefonum'u değiştirmeyi düşüyorum. S24 FE almayı düşünüyordum. Fakat bazıları fiyatı ucuzlar diye tavsiye etmemişti. Samsung da şuan S24 FE, galaxy watch FE indirimli fiyatıyla 31.998 ₺, normalde 34.998 ₺ oluyor. Sizce alınır mı? 10 gün sonra bedelli olarak askere gidecem gelince mi almam mantıklı?

Merhaba arkadaşlar telefonum'u değiştirmeyi düşüyorum. S24 FE almayı düşünüyordum. Fakat bazıları fiyatı ucuzlar diye tavsiye etmemişti. Samsung da şuan S24 FE, galaxy watch FE indirimli fiyatıyla 31.998 ₺, normalde 34.998 ₺ oluyor. Sizce alınır mı? 10 gün sonra bedelli olarak askere gidecem gelince mi almam mantıklı?
Samsung modelleri ilk ciktiginda pahali cikiyor, 1-2 ay sonra dusuyor genelde, siz bilirsiniz.

Gelince alin derim.

Merhaba arkadaşlar Telefonum'u değiştirmeyi düşüyorum. S24 FE almayı düşünüyordum. Fakat bazıları fiyatı ucuzlar diye tavsiye etmemişti. Samsung da şu an S24 FE, Galaxy Watch FE indirimli fiyatıyla 31.998 ₺, normalde 34.998 ₺ oluyor. Sizce alınır mı? 10 gün sonra bedelli olarak askere gideceğim gelince mi almam mantıklı?

S23 al FEden her zaman çok daha iyidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı