S24 FE vs MI 13t Pro vs Honor 200 Pro

alperen24q

Centipat
Daha fazla  
Dostlar.

• S24 FE (TR cihazi)
  • MI13t Pro (TR cihazi)
  • Honor 200 Pro (TR cihazi)

Bu zamana kadar hep Xiaomi ve Samsung kullandığım için Honor'u merak edip alasım geliyor, sizce aralarında en iyisi hangisi ve neden?

Görüşlerinizi bekliyorum.

Söylemeyi unuttum yurt dışı direnç kayitli cihazlarda var. MI13 Ultra gibi onları onerir misiniz?

Son düzenleme:
Dostlar.

• S24 FE (TR cihazi)
  • MI13t Pro (TR cihazi)
  • Honor 200 Pro (TR cihazi)

Bu zamana kadar hep Xiaomi ve Samsung kullandığım için Honor'u merak edip alasım geliyor, sizce aralarında en iyisi hangisi ve neden?

Görüşlerinizi bekliyorum.

Söylemeyi unuttum yurt dışı direnç kayitli cihazlarda var. MI13 Ultra gibi onları önerir misiniz?

Mi 13 Ultra güzeldir hocam, aralarında en iyisi de o gibi duruyor. Hem leica lens var hem de işlemcisi iyi. Ekran da AMOLED gayet başarılı cihaz.

Merhaba hocam.

Zamanında Xiaomi Redmi 9T aldım. Temiz kullandım. Ama niyeyse 3. yılın sonunda aniden kapandı ve 3 hafta açılmadı.

Telefoncuya götürdüm, "Kronik hatalı" denildi. Ki gerçekten de öyleydi, internette çok sayıda konu buldum bununla ilgili.

Ve ardından, bir daha Çin markalı herhangi bir telefon almamaya karar verdim. (Çin markalı arabalardan da uzak durun deniliyor :D )

Sonrasında 2 hafta önce S24 FE aldım.

Android'de kararımı verdim; Samsung dışında Android almayacağım artık. Hani Apple vs Samsung diyorlar ya. Bence yanlış. Apple ve Samsung vs diğer markalar olmalı. İsteyen IOS seçer isteyen Android.

Yani, düşüncem bu şekilde. Honor'un teknik özellikleri belki Samsung'dan iyidir, ama yine de Samsung en başarılı, sürdürülebilir ve stabil Android telefondur. Bütçene en uygun Samsung'u alıp geçebilirsin. 6 yıl güncelleme desteği de var.

Mi 13 Ultra güzeldir hocam, aralarında en iyisi de o gibi duruyor. Hem leica lens var hem de işlemcisi iyi. Ekran da AMOLED gayet başarılı cihaz.

Ama hocam direnç kaydi mevzusu korkutmuyor degil beni bu zamana kadar hep TR kullandım ve is içinde telefonu aktif kullanacağım hat gidip gelmemesi vs gerekiyor sorun yaratirmi direnç kaydi?

Merhaba hocam.

Zamanında Xiaomi Redmi 9T aldım. Temiz kullandım. Ama niyeyse 3. yılın sonunda aniden kapandı ve 3 hafta açılmadı.

Telefoncuya götürdüm, "kronik hatalı" denildi. Ki gerçekten de öyleydi, internette çok sayıda konu buldum bununla ilgili.

Ve ardından, bir daha Çin markalı herhangi bir telefon almamaya karar verdim. (Çin markalı arabalardan da uzak durun deniliyor :D )

Sonrasında 2 hafta önce S24 FE aldım.

Android'de kararımı verdim; Samsung dışında Android almayacağım artık. Hani Apple vs Samsung diyorlar ya. Bence yanlış. Apple ve Samsung vs diğer markalar olmalı. İsteyen iOS seçer isteyen Android.

Yani, düşüncem bu şekilde. Honor'un teknik özellikleri belki Samsung'dan iyidir, ama yine de Samsung en başarılı, sürdürülebilir ve stabil Android telefondur. Bütçene en uygun Samsung'u alıp geçebilirsin. 6 yıl güncelleme desteği de var.

Usta öyle ama hep Samsung Xiaomi kullandım farklılık yapasım geliyor ozellik olarak da Samsung'dan bir tık önde ekran gövde oranı olarak vs de daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı