Şimdilik eklemişler siteye, yeni bilgiler geldikçe değiştirirler.![]()
Samsung Galaxy S24
Samsung Galaxy S24 SM-S921B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Şimdilik eklemişler siteye, yeni bilgiler geldikçe değiştirirler.![]()
Samsung Galaxy S24
Samsung Galaxy S24 SM-S921B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ön yargı ile yaklaşmamak gerekli ancak S23U bile alınabilir. Tercih meselesi bence.Exynos'lu Samsung almaktansa iPhone 15 256 GB almak ne kadar mantıklı peki? Malum S23 çıkalı 1 sene geçmiş oluyor yılbaşından sonra.
Zannetmiyorum ama leakler şu yönde:
Eki Görüntüle 1979843
S926B: Exynos
S926U: Snapdragon
Yani yüksek ihtimalle yine Snapdragon daha güçlü olacak.
GPU'da fark daha düşük.
8 Gen 3:
Eki Görüntüle 1979849
Exynos 2400:
Eki Görüntüle 1979852
Burada kazanmış gibi duruyor.
Eki Görüntüle 1979851
Xclipse 940; Adreno 740 ve Mali G715 Immortalis'i GPU'da geride bırakıyor. Adreno 750, 740'a göre %40 daha güçlü olacak. Yani GPU'da ne olacağı belirsiz. Umarım devasa farklar oluşmaz.
Bir de 10 çekirdekli CPU + Xclipse 940 ne kadar verimli olur bilemeyeceğim.
Aslında ısınma ve batarya konusu ana sıkıntı Exynos işlemcilerde hâlâ. Bunun ana sebebi işlemcinin diğer konuları değil de Samsung'un üretim süreci ama. Bunu 8 Gen 1'de de gördük. Değişimin bu kadar iyi olacağını kimse beklemiyordu, başka etkenlerin de olduğunu düşünüyordu çoğunluk ama değişince gördük. Düzeltilme konusunda hala ön planda aynı şeyler var. Kamera konusu zaten karışık oluyor. Bazı konularda Exynos, bazı konularda Snapdragon olanlar daha iyi oluyor.Türkiyeye üvey evlat muamelesi yapabilirler o yüzden exynos ile gelebilir. Fakat telefonların git gide performanslı olması karşısındaki ben normal insanların pek performans ihtiyacı duyacak bir işlem yaptığını görmedim. Cidden performans isteyen işlemler yapmıcaksanız exynos da sizi hiç üzmez. Bu dereceden sonra bence diğer bileşenlere daha çok dikkat edilmeli. Mesela kamera.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.