S24 hocam.Merhaba,
Hepsiburada takas desteği ile düz S24 ve düz iPhone 13 modellerini 28 bin TL ile alabiliyorum. Sizce hangisi alınmalı?
S24 hocam.Merhaba,
Hepsiburada takas desteği ile düz S24 ve düz iPhone 13 modellerini 28 bin TL ile alabiliyorum. Sizce hangisi alınmalı?
Tabii S24 alan kişi profesyonel ortamlarda kullanır. Ekranı 8K desteklemeyen cihazdan 8K çekim yapabiliyorum ne güzel. Instagram'a mı yükleyeceksiniz X'e mi hangisi 8K destekliyor acaba.
Samsung fanboy.
8K çeksinde görmesekte olur![]()
Daha önce iPhone kullandıysan Samsung senin için hayal kırıklığı olacaktır.
Iphone 13 (!)Merhaba,
iOS işletim sistemi, Android'e göre çok stabil, çok daha konforlu. Apple fanboy'u değilim, Apple ürünlerini kullanmak çok hoşuma gidiyor, özel bir deneyim hissiyatı var.Hayal kırıklığı derken neyden bahsettiniz merak ettim.
ParaiOS işletim sistemi, Android'e göre çok stabil, çok daha konforlu. Apple fanboy'u değilim, Apple ürünlerini kullanmak çok hoşuma gidiyor, özel bir deneyim hissiyatı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.