S24 mü iPhone 16 mı?

OMFA

Decapat
Daha fazla  
Fiyat konusunda bir limit yok hediye geleceği için. Şu ana kadar sadece 1 telefon kullandım. O da Redmi'ydi. Konu hakkında pek bir bilgim yok. Sizce S24 mü iPhone 16 mı? Konuya hakim biri varsa yardımcı olabilir mi?

S24 tercih ederdim ben. Tek önemli nokta kamera değilse S24, kamera iyi olsun da diğer özellikleri önemli değil diyorsanız iPhone 16 öneririm.

Son düzenleme:
S24 tercih ederdim ben. Tek önemli nokta kamera değilse S24, kamera iyi olsun da diğer özellikleri önemli değil diyorsanız S24 öneririm.
Her turlu S24 diyosun yani.😄

Her turlu S24 diyosun yani.😄

Yani ben kameralar arasındaki farkın o kadar da önemli olduğunu düşünmüyorum S24'te gayet güzel kameraya sahip. Ama sosyal medyayı aktif kullanan sürekli fotoğraf çekilen biri ise arkadaş iPhone 16 daha mantıklı olabilir belki bilemiyorum. Yeni anladım demek istediğinizi :D. Yanlış yazmışım.

Son düzenleme:
S24 tercih ederdim ben. Tek önemli nokta kamera değilse S24, kamera iyi olsun da diğer özellikleri önemli değil diyorsanız iPhone 16 öneririm.
Diğer özellikler derken neyi kastettiniz hocam? Kamera tabii önemli, zaten bir telefonun sunabileceği kaç önemli özellik var?

Açıkçası ekosistem/ios istemiyorsanız S24 genel anlamda daha mutlu edecektir performansda ve kamerada bazı noktalarda 16'nın öne çıktığı noktalar olsa da genel anlamda S24 daha iyi olur diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı