S24 Plus alınır mı?

277490

Hectopat
E2400 işlemci çok iyi diyorlardı fakat bugün bir konu gördüm ve E2400'ün kısa süre sonra sıkıntı çıkardığını okudum. Batarya, şarj, ısınma vb. bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim E2400 gerçekten düzgün bir Exynos mudur yoksa yapılan iyi yorumlar palavra mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
S23 ultra daha iyi değil mi? (Gerçekten hiçbir fikrim yok siz araştırmışsınızdır diye soruyorum.)
S23 Ultra'nın fiyatı daha yüksek. Sıfır piyasası 54.000 TL (256 GB) liralardan başlıyor. Teknik olarak S24+ daha geri de kalıyor her ne kadar güncel olsa da.
E2400 işlemci çok iyi diyorlardı fakat bugün bir konu gördüm ve E2400'ün kısa süre sonra sıkıntı çıkardığını okudum. Batarya, şarj, ısınma vb. bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim E2400 gerçekten düzgün bir Exynos mudur yoksa yapılan iyi yorumlar palavra mı?
Evet alınır ama aldığınızda telefonun ekranını iyice bir kontrol edin.

Açıkcası uğraşırsanız her telefonun-işlemcinin kötü olduğunu söyleyen içerikler bulursunuz. E2200 bile gayet iyi samsung işlemci işini çözmeye uğraşıyor. S24 plus S24'ten daha alınabilir bir model. Bu arada haberiniz olsun S24 serisi öğrenci indiriminde şu an imkanınız varsa öyle alın.

S23 Ultra'nın fiyatı daha yüksek. Sıfır piyasası 54.000 TL (256 GB) liralardan başlıyor. Teknik olarak S24+ daha geri de kalıyor her ne kadar güncel olsa da.

Evet alınır ama aldığınızda telefonun ekranını iyice bir kontrol edin.
Sanıyorum indirimde şu an. 49.000₺. Aralarında 5.000 var.

S24 bence şu an alma incelenme aşamasında sorunlar çıkartabiliyor S24 alan birkaç kişi şikayette bulunmuştu sabah forumda dolaşıyordu.

Exynos 2400 iyi bir yonga. Bir problemi yok, sadece 8 Gen 3'ten biraz geride. O da korkutmasın, aşırı buyuk fark yok. Isinma, aşırı tükrtim gibi problemleri yok. S24+ alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı