S24 Plus ekran süresi nasıl artırılır?

Benim bildiğim o kısmın doğruya yakın çalıştığı bir Honor, Huawei gibi markaların amiral gemileri var. Oraya pek bakmamak lazım.

O zaman normal. Hattın çektiği yerlerde mobil veri ile 6 saat 10dk veremiyor dengindeki çoğu cihaz.
Bir sorun yok. Bir de kullanılmayan uygulamaları manuel olarak derin uyku moduna falan da almadıysanız alın etkisini görürsünüz.

Cogu uygulamayı aldım ama her zaman tek diş değil bazen 1 bazen 3 diş falan çekiyor bazen de 1 bile çekmiyor ona rağmen yine de iyi değil mi?

Cogu uygulamayı aldım ama her zaman tek diş değil bazen 1 bazen 3 diş falan çekiyor bazen de 1 bile çekmiyor ona rağmen yine de iyi değil mi?

Çok dengesiz bir çekim varsa daha çok yer cihaz. Sürekli olarak sinyal aradığı için normaldir. O durumda hiç bir cihaz gerçek pil performansını gösteremez. Sinyal arayacağım diye zaten kafadan boşta bile güç tüketir.

Şehre döndüğümde pilde bir artış olur yani değil mi bir de bu cihazların çekim sorunu vardı zaten sanırım herkesin şikayeti vardı.

Ben düz S23 ile tüm gün oyun oynadığım halde mobil veri ve 120 Hz ile 7.5 saat alıyorum. Exynos çok verimli gözükmedi bana.

Ben düz S23 ile tüm gün oyun oynadığım halde mobil veri ve 120 Hz ile 7.5 saat alıyorum. Exynos çok verimli gözükmedi bana.

Çok övdüler bir de cihazı Exynos'u falan da ama ben şu anlık o kadar memnun değilim ilerleyen zamanlarda göreceğiz alalı 1 hafta oldu daha. 47k fiyatı hak etmeyen bir telefon ben öyle düşünüyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…