S24 Plus ekran süresi nasıl artırılır?

YouTube'da gördüğüm bazı oyun testlerinde drop ve ısınma mevcuttu o yüzden sordum.

Kaç W ile şarj ediyorsunuz?

45W Spigen şarj aletim var.
Köpek gibi cihaz 5 sene gider yani almanı öneririm.
Benim yaşadığım 2 sıkıntı var genel anlamda; biri ekran bayağı büyük birisi de çok iyi zoom yapamıyor.

Kumlanma bir tık var ama sadece düşük ışıkta karanlıkta zor fark edersiniz. Bir de benim yaşadığım bir sorun var sadece Snapchat'te ön kamera düşük ışıkta iğrenç oluyor.

Allah Allah uygulamayla mı alakalı ki, normal kamerada olmuyorsa uygulamayla alakalıdır herhalde. Kumlanma bu kadar sorun değilse ben de önemsemem sanırım.

S24+ aldım cok övdüler pil konusunda ama tırt gerçekten alalı 6 gün oluyor tamamen sarj ettiğimde bile 12 saat ekran süresi alabileceğim yazıyor pil için yapmadığım ayar kalmadı en fazla tek sarjda 7 saat alabiliyorum ekran süresi açık ekran ama tabi ki

S24+ aldım cok övdüler pil konusunda ama tırt gerçekten alalı 6 gün oluyor tamamen şarj ettiğimde bile 12 saat ekran süresi alabileceğim yazıyor pil için yapmadığım ayar kalmadı en fazla tek şarjda 7 saat alabiliyorum ekran süresi açık ekran ama tabii ki.

7 saat kullanıma neler dahil? Oyun? Sosyal medya? SS atar mısınız?

7 saat kullanıma neler dahil? Oyun? Sosyal medya? SS atar mısınız?

Oyun oynayan birisi değilim 2-3 saat sosyal medya geri kalanı kız arkadaşımla konuşuyorum falan 7 saat açık 4-5 saat kapalı ekran süresine ulaştıdıgımda 20 sarjım falan kalıyor telefonda çekmiyor zaten.

Bu Samsung'da kapalı ekran tam olarak nasıl işliyor? Kullanım dahil mi mesela kız arkadaşınızla kapalı ekranda konuşurken açık ekran olarak mı sayıyor kapalı mı?

Bu Samsung'da kapalı ekran tam olarak nasıl işliyor? Kullanım dahil mi mesela kız arkadaşınızla kapalı ekranda konuşurken açık ekran olarak mı sayıyor kapalı mı?

Bazen ekran kapalı oluyor bazen de arkada birbirimize Reels atıyoruz falan öyle yani ama genellikle ekran açık gibi söyleyebilirim. Bazı kullanıcılarda pil 3-4 güne optimize olmuş bende haka olmadı herhalde.

Açıkken açık kapalıyken kapalı sayıyordur herhalde bende hiç emin değilim.

Bazen ekran kapalı oluyor bazen de arkada birbirimize Reels atıyoruz falan öyle yani ama genellikle ekran açık gibi söyleyebilirim. Bazı kullanıcılarda pil 3-4 güne optimize olmuş bende haka olmadı herhalde.

3 saat sosyal medya, 4 saat konuşma (görüntülüyse çok normal bence değerler), arka planda da kapalı ekranda işlemler varsa bence normal. Kullandığınız ayarlar nedir? QHD+ 120Hz?

Tarayıcı olarak da samsung İnternet kullanıyorum bu arada

3 saat sosyal medya, 4 saat konuşma (görüntülüyse çok normal bence değerler), arka planda da kapalı ekranda işlemler varsa bence normal. Kullandığınız ayarlar nedir? QHD+ 120Hz?

Görüntülü değil maalesef sesli şekilde FHD+ 120Hz şekilde kullanıyorum. değerler bi tık normal değil bence

Technopat Haberler

Geri
Yukarı