S24 Plus ekran süresi nasıl artırılır?

Tarayıcı olarak da Samsung internet kullanıyorum bu arada.

Görüntülü değil maalesef sesli şekilde FHD+ 120Hz şekilde kullanıyorum. Değerler bir tık normal değil bence.

Ben de 2-3 haftadır S24+ araştırıyorum genelde alınan ekran süresi 6 ile 7.5 saat arası oluyor. Kullananlar daha iyi bilir tabii.

Tam şarj ekran süresi düşüyor nedense dün 100 sarjım varken 12 saat 45 dakika gösteriyordu şimdi sarjım 100 11 saat 45 dakika gösteriyor.

Hocam o kısım neredeyse hiçbir telefonda stabil çalışmıyor. Saçma sapan bir sistemi var. Bu arada dediğiniz şartlarda 6saat ekran süresi alsanız yine iyi derim. Tek diş çeken yerde mobil veri ile her telefonun deli gibi şarj yemesi lazım.

Hocam o kısım neredeyse hiçbir telefonda stabil çalışmıyor. Saçma sapan bir sistemi var. Bu arada dediğiniz şartlarda 6saat ekran süresi alsanız yine iyi derim. Tek diş çeken yerde mobil veri ile her telefonun deli gibi şarj yemesi lazım.

Dün hiç takmadım 23:00 gibi sarjım 7 kalmıştı 6 saat 11 dakika acık ekran 7 saat 15 dakika ise kapalı erken süresi almışım.

Suan sarjım düştükçe artıyor suan tam sarj kullanma kapasitesi 11 saat 48 dakika oldu 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı