S24 Plus ekran süresi nasıl artırılır?

Allah Allah alalı 8 gün oldu ya pil hala oturmadı mı yerine ne yaptı.

Bilmiyorum hocam, bendeki bilgiler bunlar yani PUBG falan deneme amaçlı arkadaşlarla oynamıştım ultra ayarlarda 4 saatte %40 şarj yemiş tabi buna 120Hz ve QHD+ aktifken. Eğer içinize sinmiyorsa şimdiden iade edin. Ama dediğim gibi benim 1.5 ay sonraki deneyimlerim bunlar. İnstagram bazen çok yiyebiliyor bende de mesela bazen %13 yerken bazen %20ye dayanmış. Güncellemelerle oturacağını düşünüyorum tamamen. Size kalmış bir şey. Ama şarj konusunda beni üzmüyor. Çoğunluk zaten sosyal medyada ve internette takılıyorum çok rahat günümü geçirtiyor.

Bilmiyorum hocam, bendeki bilgiler bunlar yani PUBG falan deneme amaçlı arkadaşlarla oynamıştım Ultra ayarlarda 4 saatte %40 şarj yemiş tabii buna 120Hz ve QHD+ aktifken. Eğer içinize sinmiyorsa şimdiden iade edin. Ama dediğim gibi benim 1.5 ay sonraki deneyimlerim bunlar. Instagram bazen çok yiyebiliyor bende de mesela bazen %13 yerken bazen %20ye dayanmış. Güncellemelerle oturacağını düşünüyorum tamamen. Size kalmış bir şey. Ama şarj konusunda beni üzmüyor. Çoğunluk zaten sosyal medyada ve internette takılıyorum çok rahat günümü geçirtiyor.

Umarım oturur bir 5-6 gün daha vereceğim düzelmezse iade edeceğim büyük ihtimalle.

Umarım oturur bir 5-6 gün daha vereceğim düzelmezse iade edeceğim büyük ihtimalle.
Siz bilirsiniz aldığınız yerden iade koşullarınızı okuyun bazı yerler 14 günlük süre tanıyor sanırım. Duruma göre hareket edin.

Bir de şarjı fulluyorum 00.02de taktım %13tü şu an %55 oldu 24 dakika da çıktım bu süreye 25W kullanıyorum. Şarjı %100 olduğunda gün içerisindeki ekran sürem ve kullanım değerlerini tekrar paylaşayım herkes için yararlı olur belki.

Son düzenleme:

Hocam aldığımın ilk haftası cihazın ekran sürelerini buldum. Neredeyse hiç mobil veri olmadan full Wi-Fi, FHD+ ve son %25 şarj güç tasarrufu ile %106 şarj harcamış 6,5 saati zor görmüşüm. Bende sizin gibi bir konu açmışım. Bu SS'lerden sonra 2 hafta daha böyle devam etti ama zamanla ekran sürem arttı.

Screenshot_20241229_204959_Technopat.jpg

Hocam aldığımın ilk haftası cihazın ekran sürelerini buldum. Neredeyse hiç mobil veri olmadan full Wi-Fi, FHD+ ve son %25 şarj güç tasarrufu ile %106 şarj harcamış 6,5 saati zor görmüşüm. Bende sizin gibi bir konu açmışım. Bu SS'lerden sonra 2 hafta daha böyle devam etti ama zamanla ekran sürem arttı.

Eki Görüntüle 2384460

Bugün uzaktan telefona baktılar her şeyin sağlığı iyi dediklerine göre 1 ay içinde düzelecekmiş birkaç da ayar yaptılar.

Bugün uzaktan telefona baktılar her şeyin sağlığı iyi dediklerine göre 1 ay içinde düzelecekmiş birkaç da ayar yaptılar.

Hocam hafiften düzeliyor gibi bugün baktım ekran süresi 19 saat 45 dakila falan gösterdi bir 20 saat 15 dakikaya da yükseldi ama düştü yine 😃

Son düzenleme:

Hocam hafiften düzeliyor gibi bugün baktım ekran süresi 19 saat 45 dakila falan gösterdi bir 20 saat 15 dakikaya da yükseldi ama düştü yine 😃

Hocam alınan açık keran süresi artıyorsa iyidir. O tahmini veriyi çok takmayın.

Daha ilk kez bu kadar fazla yazdı şimdi sarjı fulluyorum bakalım bir fark var mı düzelme falan.

Hocam 35 dakika sosyal medya baktım yarı parlaklık mobil veri 1 diş falan çekiyor telefon %5 şarj gitti nasıl sence düzelme var sanki.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı