Daha fazla
Arkadaşlar telefonum gayet güzel fakat kılıf çok kötü gösteriyor. Rengi resimdeki gibi. Şahsen hiç güzel değil. Uygun fiyatlı abartı olmayan kılıf önerir misiniz bu siyah renge?
Ne zamandır kullanıyorsunuz? Benim Ultra Hybrid altı ayda az kullanmama rağmen belirgin şekilde sarardı.MagSafe istemişsiniz hocam görmedim.
Kendim alacağım zaman Spigen yerine bunu almıştım, aşırı düşürmeme rağmen hala taş gibi. Sararma da minimal.
Sorun değil hocam iyi gözükse de yeterli.MagSafe istemişsiniz hocam görmedim.
Kendim alacağım zaman Spigen yerine bunu almıştım, aşırı düşürmeme rağmen hala taş gibi. Sararma da minimal.
Arkası sert olanlar biraz daha iyi oluyorlar. Kendi bütçenize göre bir şeyler bakın Amazon'da veya Trendyol'da. Zaten hepsi sararıyor, birini alın geçin.Sorun değil hocam iyi gözükse de yeterli.
Ama çok pahalı attıklarınız![]()
Ne zamandır kullanıyorsunuz? Benim Ultra Hybrid altı ayda az kullanmama rağmen belirgin şekilde sarardı.
Arkası sert olanlar biraz daha iyi oluyorlar. Kendi bütçenize göre bir şeyler bakın Amazon'da veya Trendyol'da. Zaten hepsi sararıyor, birini alın geçin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.