S24+ şarj performansı çok kötü

iPhone 11'den buna geçtiğimde ne kadar memnun olsam da, kendi performansını alamıyorum. Aşağıdaki fotoğraf Wi-Fi ile kullanım sonucu performansı, yüzde 50 şarja kadar en az 5 saat çıkarmasını beklerken çok daha altında ekran süreleri veriyor ve başkalarının gördüğü gibi 10 saat ekran süreleri alamıyorum. Yüzde 40 pişman gibi bir şey oldum cihazı aldığıma.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250111_184141_Device care.jpg
    Screenshot_20250111_184141_Device care.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 58
iPhone 11'den buna geçtiğimde ne kadar memnun olsam da, kendi performansını alamıyorum. Aşağıdaki fotoğraf Wi-Fi ile kullanım sonucu performansı, yüzde 50 şarja kadar en az 5 saat çıkarmasını beklerken çok daha altında ekran süreleri veriyor ve başkalarının gördüğü gibi 10 saat ekran süreleri alamıyorum. Yüzde 40 pişman gibi bir şey oldum cihazı aldığıma.
Bir süre kullan s22'im var ve aynı durumu yaşadım 2-3 hafta belki optimizasyon süresi oluyor, kullandıktan sonra fark edersiniz.

Evet yani cihaz ne zaman optimizasyon olursa artar yani iki katı.
İçimde hiçbir şey değişmeyecekmiş gibi bir his var ama bakalım, teşekkür ederim.

Evet yani cihaz ne zaman optimizasyon olursa artar yani iki katı.
Peki adaptörle bir alakası var mıdır? Forum üzerinden birisinin tavsiyesiyle başka bir adaptör kullanıyorum, orijinale 1800 vermektense onu almak istemiştim hem çok öneriliyordu.

Son düzenleme:
Cidden 2 hafta sonra hissedilecek şekilde fark ediyor mu? Çünkü öyleyse iki katı fazla ekran süresi almam gerekiyor mantıken.

Hissedilecek şekilde fark etmesi 1 ay hatta tam oturöası 40güne kadar sürebiliyor ama zaman geçtikçe daha iyi olduğunu hissedeceksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı