S24 şarjı kaç saatte biter?

Hocam normal kullanımda kaç saat gidiyor şu an?

Hocam bende veriler böyle genelde 4-5 saat gidiyor. Kullandıgım uygulamalar şöyle YouTube, Instagram, Google ve Brave.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250725_190250_Device care.jpg
    Screenshot_20250725_190250_Device care.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 34
Hocam bende veriler böyle genelde 4-5 saat gidiyor. Kullandıgım uygulamalar şöyle YouTube, Instagram, Google ve Brave.

Hocam düz S24 mü log video çekebiliyor mu ya hiçbir içerik yok internette almak istiyorum log video için.

Hocam düz S24 mü log video çekebiliyor mu ya hiçbir içerik yok internette almak istiyorum log video için.

Çekiyor hocam ben düz model 24 kullanıyorum. Ama alacaksanız S25 alın derim yazın telefon çok ısınıyor Exynos sağ olsun. Bir de çok iyi bir video editörü değilseniz log çok gereksiz kalıyor.

Çekiyor hocam ben düz model 24 kullanıyorum. Ama alacaksanız S25 alın derim yazın telefon çok ısınıyor Exynos sağ olsun. Bir de çok iyi bir video editörü değilseniz log çok gereksiz kalıyor.

Hocam benimki biraz ileri düzeye kaçıyor ama öğrenci olduğum için anca S24 alabilirim. Log video için herhangi harici yazılım falan kullanmadan normal Samsung kamerasından yapıyoruz değil mi? İnternette hiçbir içerik bulamadım vallahi senin dediklerine göre alacağım yarın. Kamera konusunda veya başka bir sıkıntısı problemi var mı?

Hocam benimki biraz ileri düzeye kaçıyor ama öğrenci olduğum için anca S24 alabilirim. Log video için herhangi harici yazılım falan kullanmadan normal Samsung kamerasından yapıyoruz değil mi? İnternette hiçbir içerik bulamadım vallahi senin dediklerine göre alacağım yarın. Kamera konusunda veya başka bir sıkıntısı problemi var mı?

Ben bir problem görmedim kamera açısından amiral gemisi sonuçta sorun çıkarmaz hocam güzel telefon. Log video Samsung'un kendi kamera uygulaması üzerinden çekilebilirsin. Tek gereken kamera modunu Pro moda alman gerekiyor sonra üstte log yazıyor ve tıkladığınızda log aktif ve artık çekebilirsiniz. Samsung üzmez hocam. Isınma konusunda ise yazın ısındıgını gördüm internet paylaşırken bir de kamerayı uzun saatler kullanınca. Kılıf kullanınca rahatsız etmiyor çok zaten. Telefonu ilk açınca ısınıyor aktarım falan olacağı için başka da karşılaşmadım. Şimdiden hayırlı olsun hocam.

Bayağı azmış hocam bir tık çekincem oluştu tamam küçük telefon ama ne bileyim 4 5 azmış.

Evet hocam az ben telefonu abartı kullanmıyorum mesela yeterli bana göre kullanımınıza bağlı olarak değişebilir bu değer. Bu fiyat bandında rakibi olan iPhone 13 ve ondan daha iyidir. Bu telefonun rakibi iPhone 15 yani fiyatına göre değer açıncası ama sizin kararınız artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı