S24 Ultra mı Xiaomi 14 Ultra mı?

Hiç. Amiral gemilerinde sorun yok. Alırsan 3-5 binlik Redmi tabii ki öyle konuşursun.
Kullanmadığın cihazlar hakkında boş beleş sallamayın.

Evet demek ki bu cihazda 3-5 bin liralık Redmi'den farksız :D. Olmayan sorunun rehberi var zaten internette ve kullanıcıları da yalan söylüyor :D (!). Xiaomi ne zaman kendini düzeltir ve geliştirir ise o zaman alınır. S24U karşısında hiçbir şansı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet demek ki bu cihazda 3-5 bin liralık Redmi'den farksız :D. Olmayan sorunun rehberi var zaten internette ve kullanıcıları da yalan söylüyor :D (!). Xiaomi ne zaman kendini düzeltir ve geliştirir ise o zaman alınır. S24U karşısında hiçbir şansı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam video altına yazmış 2 dakika da devre dışı bırakabileceğini. Yapamıyorsan kullanamıyorsan senin sorunun.

Bak attığın video atında inceleme yapan adamın mesajı.
Bu telefon S24'e kıyasla daha iyi, yaklaşık 650 £ veya 600 £ civarında geliyor. Tek amacınız reklamlarsa, kanalıma bir video yüklediğimi bilmelisiniz; bu video, bir daha reklamları nasıl göremeyeceğinize dair 2 dakikalık bir kılavuzdur

Adam video altına yazmış 2 dakika da devre dışı bırakabileceğini. Yapamıyorsan kullanamıyorsan senin sorunun.

Direkt olmaması gereken bir şey için neden uğraşa giriyorum? Diğer markalarda böyle bir seçenek bile yok çünkü reklam da yok. Bana gelip zaten olmaması gereken bir seçenek hakkında 'reklam kapatılabiliyor' güzellemesi lütfen yapma. Komik oluyorsun. Xiaomi hariç hangi amiral gemisinde sen reklam gördün?

1726397917556.png

68.500 lira ver reklam gör.
Cihaz kötü değil ama yazılım tam manasıyla çöp.
Ve bana şu fiyata geliyor gibi bir yorum yapma. Ben ülkemde satılan fiyata bakarım. Sen bir şey alacağın zaman yurtdışındaki fiyatın üzerinden mi alışveriş yapıyorsun? Yoksa buradaki fiyatlara göre mi?

1726398128242.png

Son düzenleme:
Ben birinin yerine diğerini al dedim mi? Hatta ben ikisini de almam Xiaomi 14 alırdım diye yazdım.
Kendi algı ve düşüncelerine göre yorum yapma.
Yeni sürümlerle reklam olayı tamamen bitti. Ayarlamaları da çok basit olduğunu belirttim.
Acayip olan şey abartıp köpürtüp yerin dibine batırmaya çalışmanız. Fazlası çok saçma ve komik oluyor artık.

1 yıldır düz IP15 kullanıyorum ve bu kadar para verip karşılığını alamadığım için telefonumu başlıktakilerden biriyle değişmeyi düşünüyorum düşüncem S24 Ultra'dan yana yazılımdan dolayı çünkü Xiaomi güven vermiyor. YT de test videolarında da donduğunu gördüm ama kağıt üstünde de Xiaomi 14 Ultra daha iyi gibi.

( Kamera ve sosyal medya performansı dikkat edeceğim ilk şey )
1 yıldır düz IP15 kullanıyorum ve bu kadar para verip karşılığını alamadığım için telefonumu başlıktakilerden biriyle değişmeyi düşünüyorum düşüncem S24 Ultra'dan yana yazılımdan dolayı çünkü Xiaomi güven vermiyor. YT de test videolarında da donduğunu gördüm ama kağıt üstünde de Xiaomi 14 Ultra daha iyi gibi.

( Kamera ve sosyal medya performansı dikkat edeceğim ilk şey )
S24 ultrayı kalem istiyorsan ve fazla güncelleme aldığı için seçebilirsin ama fazla güncelleme benim açımdan iyi değil bir özelliği düzeltirken diğerini bozuyorlar tam oturmuşken güncellemeyi bırakmaları lazım nacizade fikrim, yeni özellikleride pek takmam genelde işime yaramayacak oluyorlar gelmesede olur diyorum. 14 ultra kamera , donanım ve performans olarak S24 ultradan iyidir, yazılımından korkulacak bir durumu yok kendim Mi 14 kullanıyorum. Redmi note gibi dandik bir seri ile Mi serisini karşılaştırmayın. S24 ultrada Mi 14 ultrada uzun süre götürür. 4,5,6 sene sonra her telefonun stabilizesi bozulur ztn o zaman yeni telefonlara bakarsınız.

S24 ultrayı kalem istiyorsan ve fazla güncelleme aldığı için seçebilirsin ama fazla güncelleme benim açımdan iyi değil bir özelliği düzeltirken diğerini bozuyorlar tam oturmuşken güncellemeyi bırakmaları lazım nacizade fikrim, yeni özellikleride pek takmam genelde işime yaramayacak oluyorlar gelmesede olur diyorum. 14 ultra kamera , donanım ve performans olarak S24 ultradan iyidir, yazılımından korkulacak bir durumu yok kendim Mi 14 kullanıyorum. Redmi note gibi dandik bir seri ile Mi serisini karşılaştırmayın. S24 ultrada Mi 14 ultrada uzun süre götürür. 4,5,6 sene sonra her telefonun stabilizesi bozulur ztn o zaman yeni telefonlara bakarsınız.
Paran varsa S25 ultra, Mi 15 ultra serilerini bekleyebilirsin ya da çılgınlık yapıp 16 pro max de alabilirsin alışık olduğundan.

Son düzenleme:
14 ultra kamera , donanım ve performans olarak S24 ultradan iyidir, yazılımından korkulacak bir durumu yok kendim Mi 14 kullanıyorum. Redmi note gibi dandik bir seri ile Mi serisini karşılaştırmayın. S24 ultrada Mi 14 ultrada uzun süre götürür. 4,5,6 sene sonra her telefonun stabilizesi bozulur ztn o zaman yeni telefonlara bakarsınız
Bunları yazarken kaç reklam izledin diye boş beleş soruyorlar mı? 🤣

Reklamlar kapatılıyor, karşıma çıkmıyor. Sadece güvenlik bölümünde ram veya hafıza temizleme kısmına girince çarpıya basıp kapanmalık 1 tane çıkıyor onuda sorun etmiyorum. Ara sıra dedikleri oluyor takmıyorum. Fazla reklam zaten çıkmaz öyle bir şey olursa zaten almazdım, tek tük çıkıyor onada bir şey yapamıyorsun sıkıntıda çıkarmıyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı