S24 Ultra rootlanır mı?

Kendim kampanyayla aldım bayağı ucuza geldi.
Anladım hocam teşekkür ederim. hayırlı olsun, root atmanızı tavsiye etmem gayet yeterli bir cihaz root atıp yapmayı planladığınız birşey mevcut mu?

Anladım. Bende ui 7 kurmayı düşünüyordum fakat bazı kişiler sıkıntı yaşamış hatta garantilik olan varmış. Yapsam mı diye düşünüyordum dünden beri.
Merak ettim garantilik olan bir konuyu etiketlermisin kontrol edeyim. bende kullanıyorum garanti ile ilgili ne yaşanmış.

Root atmak isteseydim once telefonun sınırlarını zorlardim hala ayakta ise root atardım canınız neden sıkıldı?

"Eski telefonlarımda hep bir root/ROM işlemi yaparak farklı şeyler denerdim." bir de birkaç söylememin yasak olduğu nedenler.

Anladım. Bende UI 7 kurmayı düşünüyordum fakat bazı kişiler sıkıntı yaşamış hatta garantilik olan varmış. Yapsam mı diye düşünüyordum dünden beri.

Gerek yok, bekleyin direkt ota ile updatelersiniz.

Anladım hocam teşekkür ederim. hayırlı olsun, root atmanızı tavsiye etmem gayet yeterli bir cihaz root atıp yapmayı planladığınız birşey mevcut mu?

Merak ettim garantilik olan bir konuyu etiketlermisin kontrol edeyim. bende kullanıyorum garanti ile ilgili ne yaşanmış.
Hayır yüklerken yaşamışlar.

Anladım hocam teşekkür ederim. Hayırlı olsun, root atmanızı tavsiye etmem gayet yeterli bir cihaz root atıp yapmayı planladığınız bir şey mevcut mu?

Dediğim gibi burada söylemem yasak hatta konu açarken konuyu düzelttiler. Hem ondan hem de biraz can sıkıntısı diyelim :D

Hayır yüklerken yaşamışlar.
Anladım garantilik bir durum yok, yanlış seçimlerden kaynaklı hatalar olabilir düzgün yapıldığında 5 dakika bile sürmüyor. AYB8 -> BYCG süreci

Dediğim gibi burada söylemem yasak hatta konu açarken konuyu düzelttiler. Hem ondan hem de biraz can sıkıntısı diyelim :D
Kolaylıklar hocam :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı