Rehber S24 Ultra (SM-S928b) One UI 7 güncelleme'si (bycg) nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan z12k
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 3.543

z12k

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Uçuş Koordinatörü
Merhaba arkadaşlar, malum Samsung güncellemeyi geciktiriyor.

Dileyen arkadaşlarım anlattığım gibi S24 Ultra (SM-S928B) telefonlarına hızlıca güncellemeyi yapabilirler.
Peki bana uygunmu diye sorarsanız şu adımı uygulayın.

Telefon Uygulamasını açıp şunu tuşlayın "*#1234#"

CSC kısmı S928BOXMXXXXX olmalıdır. (xxxxx sizin sürümünüz önemli değil önemli kısım siyah olan)

Bu süreçlere hakim olmayan arkadaşların yapmasını önermiyorum bilgili iseniz yapınız. hata durumunda sorumluluk kabul etmiyorum.
Veri kaybı olmaz. (Her zaman yedek alınız) OTA (Otomatik Güncelleme) Almaya devam edersiniz Custom Rom vs değildir orjinal samsung FW'sidir.

Bunun için öncelikle

Frija (Samsung Güncelleme İndirme Uygulaması)
Odin (Samsung FW Flash Uygulaması)

Uygulamalarına ihtiyacınız olacaktır.

Firmware İndirme:

1-Frija'yı açıp resimdeki gibi ayarlayın Seri numarası kendiniz doldurdunuz.
2-Check update basın

Sağdaki yazıların aynı olduğundan emin olun.
3- indirip zip'ten çıkarınız

resim_2025-04-12_182555476.png

Firmware Yükleme:

1-Odini açınız
2- S24 Ultranızı kapatınız.
3- Telefonu Download Mode ile açınız (Ses açma ve kapatma tuşuna aynı anda basarken açınız (Bu Sırada Telefonunuz USB ile bilgisayara bağlı olsun)
4-Odinin telefonu tanımasını bekleyin. (Mavi şekilde telefonunuz görünecektir).
5-Ürün yazılımı dosyalarını belirlenen yerlerine ekleyin (AP içine AP, BL içine BL, CP içine CP, CSC içine "
HOME_CSC_OXM" (AKSI TAKTIRDE VERILERINIZ SILINIR!). USERDATA BOŞ kalıyor!
6- Başlata basın ve telefonunuz açılan kadar ellemeyin.

5-10 Dakika içerisinde telefounuz restartlanacak ve güncellenmiş olacaktır. umarım yararlı olur takıldığınız noktada yorum atabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olacağım iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinize sağlık güzel bir mini rehber aynısı XDA forumunda paylaşılmıştı ama anlaşılmıyordu bir şey bu taktiği ksa cihazları için yapabilir miyiz? Elimde SM-S928b S24 Ultra var ama CSC alanı eux değil ksa ve ksa da hala One UI 7 yok eux CSC kullanarak yapsak bir sorun olur mu?

Elinize sağlık güzel bir mini rehber aynısı XDA forumunda paylaşılmıştı ama anlaşılmıyordu bir şey bu taktiği ksa cihazları için yapabilir miyiz? Elimde SM-S928b S24 Ultra var ama CSC alanı eux değil ksa ve ksa da hala One UI 7 yok eux CSC kullanarak yapsak bir sorun olur mu?

Oxm multi CSC sorun olmayacaktır, XDA forumunda liste var cihaz listede varsa yapabilirsiniz hoca

Düzemleme

Kontrol ettim uygundur hocam kullanabilirsiniz Saudi Arabia cihazılarında uygundur.

Oxm multi CSC sorun olmayacaktır, XDA forumunda liste var cihaz listede varsa yapabilirsiniz hoca.

Düzemleme.

Kontrol ettim uygundur hocam kullanabilirsiniz saudi arabia cihazılarında uygundur.

Teşekkürler. Frjia üzerinden Firmware çekmeye çalıştığım zaman Android 14 sürümlü 2025 şubat ayına ait sürümler hep çıkıyor dün bakmıştım Android 15 çıkıyordu şimdi bir sıkıntı var galiba Samsung sunucularında.

Teşekkürler. Frjia üzerinden Firmware çekmeye çalıştığım zaman Android 14 sürümlü 2025 şubat ayına ait sürümler hep çıkıyor dün bakmıştım Android 15 çıkıyordu şimdi bir sıkıntı var galiba Samsung sunucularında.
Olabilir hocam dilerseniz akşam google drive ile gönderebilirim.

Olabilir hocam dilerseniz akşam Google Drive ile gönderebilirim.

SamFw'nin sitesinden EUX CSC olan 17GB'lik Firmware dosysasını indiriyorum şu an az kaldı sayılır deneyeceğim son durumu buraya atarım :D

SamFw'nin sitesinden eux CSC olan 17GB'lik Firmware dosysasını indiriyorum şu an az kaldı sayılır deneyeceğim son durumu buraya atarım :D

Az önce rehberi takip ederek başarıyla ksa menşei olan S24 Ultra telefonuma eux One UI 7 kurdum tekrardan elinize sağlık. :)

Son düzenleme:
SamFw'nin sitesinden EUX CSC olan 17GB'lik Firmware dosysasını indiriyorum şu an az kaldı sayılır deneyeceğim son durumu buraya atarım :D

Az önce rehberi takip ederek başarıyla ksa menşei olan S24 Ultra telefonuma eux One UI 7 kurdum tekrardan elinize sağlık. :)
Sevindim hocam cok basit. İyi kullanımlar,

Selamlar Irak cihazı sanırım, evet uygundur OXM csc üzerinden ota almaya devam edersiniz
Çok teşekkür ederim. Evet MID Irak cihazı. Fakat şurada şöyle bir şey buldum. Acaba aynı şeyden mi bahsediyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı