S24 Ultra vs Iphone 16 Pro Max

Bütçe
40000-50000

NS472

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F ,MSI PRO A620M-E ,32GB 5600MHz CL40 DDR5, MSI GeForce RTX 4070,MSI MAG CORELIQUID B240, VENTO VG20A-650W ,Aryond A32 V1.3 165 Hz
Merhaba, yakın vakitte yurtdışına çıkacağım ve oradan kendime mobil telefon almayı planlıyorum. Samsung S24 Ultra yaklaşık 37k + imei atma ücreti +10k 47k ya geliyor. 20 Eylül gibi Iphone 16 çıkacak deniliyor. Iphone 16 Pro Max'in 1300+ dolar gibi bi fiyattan satıldığını düşünürsek yaklaşık 45k gibi bir fiyata mal oluyor. Burada sorum aslında BTK'nın şu anda izin verdiği imei uzatma ile 12 ay devamlı açık kullanabildiğimiz sistem ne kadar kararlı gider? Seneye de böyle bir sistem olur mu? Bu sistem devam ederse Iphone almayı planlıyorum ama şu anda riskleri yüzünden kararsızım.

Riskli hocam riskli her an yurt dışı cihazları yasaklıyoruz diyebilirler bir ara SIM kartsız uzun süre açılmayan telefonları da yasaklamışlardı

Ama yine de almak istiyorsanız 16 Pro Max alın.

Merhaba, yakın vakitte yurtdışına çıkacağım ve oradan kendime mobil telefon almayı planlıyorum. Samsung S24 Ultra yaklaşık 37k + imei atma ücreti +10k 47k ya geliyor. 20 Eylül gibi Iphone 16 çıkacak deniliyor. Iphone 16 Pro Max'in 1300+ dolar gibi bi fiyattan satıldığını düşünürsek yaklaşık 45k gibi bir fiyata mal oluyor. Burada sorum aslında BTK'nın şu anda izin verdiği imei uzatma ile 12 ay devamlı açık kullanabildiğimiz sistem ne kadar kararlı gider? Seneye de böyle bir sistem olur mu? Bu sistem devam ederse Iphone almayı planlıyorum ama şu anda riskleri yüzünden kararsızım.
16 pro max s24 ultra'dan daha iyi olacaktir.

S24 Ultra 12/256 sıfır kapalı kutu global 31K civarında satılıyor ve şu anda kayıt çıkmış değil seneye kadar kayıtsız idare edilebilir kayıt çıkana kadar orasıda muamma. S23 Ultra kayıtları 130 dolardan yapılıyor.
BTK 3+3'e düşsede eh başka bir yd cihazla idare edilir 6 ay bu can sıkar. Ama 2+2'lik bir senaryo can yakar. Şu anda en kafa karıştıran konu bu 4+4 sistemi değişir mi burada risk alacaksın ya da vazgeçeceksin.

S24 Ultra 12/256 sıfır kapalı kutu global 31K civarında satılıyor ve şu anda kayıt çıkmış değil seneye kadar kayıtsız idare edilebilir kayıt çıkana kadar orasıda muamma. S23 Ultra kayıtları 130 dolardan yapılıyor.
BTK 3+3'e düşsede eh başka bir yd cihazla idare edilir 6 ay bu can sıkar. Ama 2+2'lik bir senaryo can yakar. Şu anda en kafa karıştıran konu bu 4+4 sistemi değişir mi burada risk alacaksın ya da vazgeçeceksin.
S24 Ultra imei kaydı olmuyor mu hocam? Önümüzdeki senenin 8. ayına kadar çıkar mı? Birde temel olarak 4+4 olan sisteme bir de sanırım imei uzatma ile 2+2 daha ekleyip 12 ay kullanabiliyoruz sanırım. Bu uzatmacılar btk ile beraber çalışıyoruz diyorlar ama dolandırıcı mı değil mi işe yarıyor mu bir fikrim yok. S24 Ultra'nın riski daha az gibi.

Merhaba, yakın vakitte yurt dışına çıkacağım ve oradan kendime mobil telefon almayı planlıyorum. Samsung S24 Ultra yaklaşık 37k + IMEI atma ücreti +10k 47k ya geliyor. 20 Eylül gibi iPhone 16 çıkacak deniliyor. iPhone 16 Pro Max'in 1300+ dolar gibi bir fiyattan satıldığını düşünürsek yaklaşık 45k gibi bir fiyata mal oluyor. Burada sorum aslında BTK'nın şu anda izin verdiği IMEI uzatma ile 12 ay devamlı açık kullanabildiğimiz sistem ne kadar kararlı gider? Seneye de böyle bir sistem olur mu? Bu sistem devam ederse iPhone almayı planlıyorum ama şu anda riskleri yüzünden kararsızım.

16 Pro Max daha iyidir ama ben olsam en temizi IMEI attırırdım. Devletin ne yapacağını kendi bile bilmiyor.

S24 Ultra imei kaydı olmuyor mu hocam? Önümüzdeki senenin 8. ayına kadar çıkar mı? Birde temel olarak 4+4 olan sisteme bir de sanırım imei uzatma ile 2+2 daha ekleyip 12 ay kullanabiliyoruz sanırım. Bu uzatmacılar btk ile beraber çalışıyoruz diyorlar ama dolandırıcı mı değil mi işe yarıyor mu bir fikrim yok. S24 Ultra'nın riski daha az gibi.
Malesef şu anda S24 Ultra modeline kayıt olmuyor alanlar seneye kayıt ederim diyerek alıyor. Evet seneye Ağustos ayının sonuna kadar sıkıntısız kullabilirsin sonra 2 ay sim1'e süre bittikten sonra 2 ay sim2'ye süre uzatma yapabilirsin sosyal medyada bunu yapan güvenilir arkadaşlar var bunu yapıyorlar yani ondan yana kafanda soru işareti olmasın.
Sadece şu kısımdan emin değilim S23 Ultra server kaydı için Samsung 4,5 5G model bir cihazın imeisini kendin bulup vermen gerek diye duydum yoksa şebeke, mobil veri sıkıntısı olabiliyormuş. Server kaydı ucuz birşey olmadığı için böyle bir problemle karşılaşmak istemezsin. Bence kayıtsız orjinal haliyle kullanmak daha iyi güncelleme yapayım mı yapmayayım mı takılmadan devam etmek daha mantıklı sonrasına bakılır server fiyatları düşmüş olur nasıl olsa bu cihaza server kayıt yapılabiliyor bir şekilde. Genede kayıtsız kullanacaksan iPhone modellerinden başkasına bakma derim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı