S24 Ultra vs iPhone 16 Pro

swordesx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Samsung S24 Ultra hala alınır mı? Yoksa üstüne para koyup 16 Pro almak mantıklı mı sizce? Çok oyun oynayan birisi değilim genellikle sosyal medyada kullanmaktayım. En önemli özelliği şarj konusu benim için hangisi daha iyi olur?

Her ne kadar işlemcide geride kalsa da diğer bütün özelliklerde S24 Ultra iyi Fakat kamera da 16 Pro kazanmış Test
Alternatif olarak Honor Magic 7 Bakabilirsiniz.

Hala alınır mı dediğiniz cihazın daha 7 yıl güncelleme desteği var.

Merhaba,

Samsung S24 Ultra hala alınır mı? Yoksa üstüne para koyup 16 Pro almak mantıklı mı sizce? Çok oyun oynayan birisi değilim genellikle sosyal medyada kullanmaktayım. En önemli özelliği şarj konusu benim için hangisi daha iyi olur?

Ben olsam Honor magic 7 Pro alirim. Bu ikisinden S24 Ultra F/P olarak cok daha iyi olur fark olmayacaktir zaten gundelikte.

Youtube'da karşılaştırma videolarını inceleyiniz. Sizin için öne çıkan yanları net değerlendirmek için araştırın.

16 Pro şarj bakımından üzer. Pil performansı önceliğiniz ise düşünmeyin bence, bile bile lades olursunuz. O kadar performanslı bir çiple sadece 3500 küsur mAh bataryaya sahip. Kompakt cihaz seviyorsanız günde 2 defa şarj etmeye katlanılabilir ama boyutla işiniz yoksa gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı