S24 Ultra vs S25 Plus vs iPhone 15 Pro

iPhone'u eledim yorumlarınızla. Aslında benim ilk başta gönlümden geçen S24 Ultra idi kalem ve kameradan dolayı ancak S25+ da çok aklımı çeldi.

Kamerada ultra iyi, işlemcide ise s25+ iyi. Ekran eşdeğer diyebiliriz kalite anlamında.

Aklıma takılan şey şu: Ben misal 3 yıl sonra S25 Plus yerine S24 Ultra alsam, bir takılma vs. durumları yaşar mıyım 1 yıl geriden gelmesinden olmasından dolayı? Yoksa yine de o yıla geldiğimizde de sorunsuz götürür mü?

iPhone'u eledim yorumlarınızla. Aslında benim ilk başta gönlümden geçen S24 Ultra idi kalem ve kameradan dolayı ancak S25+ da çok aklımı çeldi.

Kamerada ultra iyi, işlemcide ise s25+ iyi. Ekran eşdeğer diyebiliriz kalite anlamında.

Aklıma takılan şey şu: Ben misal 3 yıl sonra S25 Plus yerine S24 Ultra alsam, bir takılma vs. durumları yaşar mıyım 1 yıl geriden gelmesinden olmasından dolayı? Yoksa yine de o yıla geldiğimizde de sorunsuz götürür mü?
Hayır, bu tür cihazlarda takılma uzun süre yaşamazsınız. Bu cihazların içinde bulunan işlemciler gerçekten güçlüler o anlamda kafanız yorulmasın. Sorunsuz götürür. Şahsen S25+ alırdım çünkü içindeki işlemci daha güçlü, daha yeni olduğu için güncelleme desteği daha fazla ve tasarımı bence daha güzel.

IPhone'u eledim yorumlarınızla. Aslında benim ilk başta gönlümden geçen S24 Ultra idi kalem ve kameradan dolayı ancak S25+ da çok aklımı çeldi.

Kamerada Ultra iyi, işlemcide ise S25+ iyi. Ekran eş değer diyebiliriz kalite anlamında.

Aralarında uçuk farklar olmaz hocam. Ben yerinizde olsam daha dolu paket olmasından dolayı S24U tercih ederdim.

Merhaba.
  • Bütçem maksimum 55 bin lira.
  • Başlıkta belirttiğim telefonlar arasında kaldım. Fiyat bakımından, iPhone 2.el temiz cihaz olarak bakıyorum.
  • Benim için önemli olan en azından 3-4 sene beni götürmesi, iyi bir kameraya, ekrana ve genel akıcılığa sahip olması.
  • iOS veya Android takıntım yok. Her ikisini de deneyimledim, halihazırda iPhone 12 kullanıyorum.
  • Samsung veya Apple düşünüyorum. Honor vs. markaları düşünmüyorum.
Bu kriter etrafında, sizlerin tavsiyesi ne olur değerli arkadaşlar? Şimdiden teşekkür ederim.
S25 Plus’ın işlemci dışında kayda değer üstünlüğü yok S24U’ya. S24U daha iyi bir cihaz genel olarak. 15 Pro ise gayet alınabilir bir Apple cihaz olsa da S24U daha iyi birçok anlamda. S24U seçerdim yerinizde olsam.

Merhaba.
  • Bütçem maksimum 55 bin lira.
  • Başlıkta belirttiğim telefonlar arasında kaldım. Fiyat bakımından, iPhone 2.el temiz cihaz olarak bakıyorum.
  • Benim için önemli olan en azından 3-4 sene beni götürmesi, iyi bir kameraya, ekrana ve genel akıcılığa sahip olması.
  • iOS veya Android takıntım yok. Her ikisini de deneyimledim, halihazırda iPhone 12 kullanıyorum.
  • Samsung veya Apple düşünüyorum. Honor vs. markaları düşünmüyorum.
Bu kriter etrafında, sizlerin tavsiyesi ne olur değerli arkadaşlar? Şimdiden teşekkür ederim.
Hepsi gayet iyi cihazlar, iOS istiyorsaniz 15 pro android istiyorsaniz S24 ultra bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı