S24 Ultra vs S25 Ultra

Telefonlarda maksimum 3 taksit olmuyor mu?

Max 3 evet ama Evkur nedense :D 24'e kadar yapıyor kampanya herhalde

O zaman sadece köşelerine göre karar vereceksin başka bir şey yok 😀 . Şu pil kapasitesini 6000 yapıp 80 watt koysalar ben direkt alırdım ama yapacak bir şey yok.
Keşke :D zaten arkasının cam olması ve köşelerinin daha yuvarlak olması :Ddddddd

O zaman sadece köşelerine göre karar vereceksin başka bir şey yok 😀. Şu pil kapasitesini 6000 yapıp 80 watt koysalar ben direkt alırdım ama yapacak bir şey yok.

Tasarımı geçtim şu One Ui7'ye bir ısınamadım telefona bakınca iPhone görüyorum sarja takınca Çin menşei telefon geliyor aklıma anlamadım :D

Max 3 evet ama Evkur nedense :D 24'e kadar yapıyor kampanya herhalde.

Keşke :D zaten arkasının cam olması ve köşelerinin daha yuvarlak olması :Ddddddd

Tasarımı geçtim şu One Ui7'ye bir ısınamadım telefona bakınca iPhone görüyorum sarja takınca Çin menşei telefon geliyor aklıma anlamadım :D

Garipsedim durumu bu aralar bir yakınıma telefon arıyorum ama yasal limit 3 diye söylemişlerdi bir araştırın hocam.

140k dediler 24 ay taksitle

Bu fiyata kesinlikle alınmaz. 140k ne demek. Fiyatın düşmesini beklerseniz 256 GB'nı ortalama yarı fiyatına alırsınız. Yurt dışında Samsung, Apple kendisi taksitlendirerek neredeyse aynı fiyata taksitli satıyor fakat Türkiye'de bunu engellediler. 140k kesinlikle değmez.

Garipsedim durumu bu aralar bir yakınıma telefon arıyorum ama yasal limit 3 diye söylemişlerdi bir araştırın hocam.

Benim bildiğim yasal olarak belirli bir fiyat limitinin üstündeki telefonlara hiç taksit yapılmıyor ama bazı perakende siteleri taksitlendirme yapıyor (Hepsiburada üç taksit yapıyordu sanırım).

Son düzenleme:
Ona da alışırız artık.

Bu fiyata kesinlikle alınmaz. 140k ne demek. Fiyatın düşmesini beklerseniz 256 GB'nı ortalama yarı fiyatına alırsınız. Yurt dışında Samsung, Apple kendisi taksitlendirerek neredeyse aynı fiyata taksitli satıyor fakat Türkiye'de bunu engellediler. 140k kesinlikle değmez.

Benim bildiğim yasal olarak belirli bir fiyat limitinin üstündeki telefonlara hiç taksit yapılmıyor ama bazı perakende siteleri taksitlendirme yapıyor (Hepsiburada üç taksit yapıyordu sanırım).
Doğru.

Merhaba arkadaşlar S8 cihazımın yerine bir babayiğit lazım :D Şimdi Evkur'da 24 aya taksit var ikisinde de ve oradaki arkadaş S25 Ultra'yı S24 Ultra fiyatına yaparız dediler taksitle 512 GB'lık versiyonu yanında hediye olarak kendi orijinal kılıfını veririz dediler, şimdi asıl sorum şu S25 Ultra'yı almam mantıklı mı? S24 Ultra ile 24 ay taksit fiyatı aynı.
evkur dan 2 katına alacağımıza
kredi çekip
hb yada Amazon dan alın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı