S24 vs iPhone 13

Bugüne kadar Samsung kullandım, fakat arada kasma donma yapıyordu. İPhone merasim vardı çevrem de kullanıyor büyük bir çoğunluğu. Özellikle kamera donanım kısmında güzel dediler. Ben de farkındayım bazı insanlar havalı gözüksün o elma logosu olsun diye alırlar fakat benim için marka ayrımı yok çok. Performans, kalite ve güncelleme.

Bugüne kadar Samsung kullandım, fakat arada kasma donma yapıyordu. Phone merasim vardı çevrem de kullanıyor büyük bir çoğunluğu. Özellikle kamera donanım kısmında güzel dediler. Ben de farkındayım bazı insanlar havalı gözüksün o elma logosu olsun diye alırlar fakat benim için marka ayrımı yok çok. Performans, kalite ve güncelleme.
Dostum , eğer S24 aldıktan sonra , sorun olmasa bile içinden keşke 13'ü alıp deneseydim diye geçireceksen , S24 dünyanın en iyisi bile olsa için rahat etmez. En ufak hatası gözüne batar büyür gider. Eğer kalbin 13 istiyorsa , bırak 13'ü al. Sonra en ufak hatasında konu açıp "Android rezilliktir" gibi kafa ütüleyenlerde var. Dediğim gibi , kalbinizin sesini de dinlemek gerek Eğer merak ediyorsanız iPhone 13'ü alıp , beğenmediğinizde de satabilirsiniz. Ve bence iPhone 13'de kullanılmayacak bir cihaz değil. Hala kuvvetli bir makine.

Dostum , eğer S24 aldıktan sonra , sorun olmasa bile içinden keşke 13'ü alıp deneseydim diye geçireceksen , S24 dünyanın en iyisi bile olsa için rahat etmez. En ufak hatası gözüne batar büyür gider. Eğer kalbin 13 istiyorsa , bırak 13'ü al. Sonra en ufak hatasında konu açıp "Android rezilliktir" gibi kafa ütüleyenlerde var. Dediğim gibi , kalbinizin sesini de dinlemek gerek Eğer merak ediyorsanız iPhone 13'ü alıp , beğenmediğinizde de satabilirsiniz. Ve bence iPhone 13'de kullanılmayacak bir cihaz değil. Hala kuvvetli bir makine.
İçimi okudun gerçekten süpersin.

Dostum, eğer S24 aldıktan sonra, sorun olmasa bile içinden keşke 13'ü alıp deneseydim diye geçireceksen, S24 dünyanın en iyisi bile olsa için rahat etmez. En ufak hatası gözüne batar büyür gider. Eğer kalbin 13 istiyorsa, bırak 13'ü al. Sonra en ufak hatasında konu açıp "Android rezilliktir" gibi kafa ütüleyenlerde var. Dediğim gibi, kalbinizin sesini de dinlemek gerek eğer merak ediyorsanız iPhone 13'ü alıp, beğenmediğinizde de satabilirsiniz. Ve bence iPhone 13'te kullanılmayacak bir cihaz değil. Hala kuvvetli bir makine.

Katılıyorum ikisi de üzmez fakat karşılaşmanın kazananı S24 olur.
Ekosistem uyumu istiyorsanız 13 tercih edebilirsiniz ama bütçe artıyorsa alabileceğiniz en iyi iPhone modelini alıon.

Bugüne kadar Samsung kullandım, fakat arada kasma donma yapıyordu. iPhone merasim vardı çevrem de kullanıyor büyük birçoğunluğu. Özellikle kamera donanım kısmında güzel dediler. Ben de farkındayım bazı insanlar havalı gözüksün o elma logosu olsun diye alırlar fakat benim için marka ayrımı yok çok. Performans, kalite ve güncelleme.

Hocam iPhone 13 güzel gene uzun süre kullanabileceğiniz bir telefon eğer illa iPhone geçmek istiyorsanız mümkünse Pro modellerinden alın yoksa iPhone 13 alabilirsiniz ama takıntınız yoksa S24 daha mantıklı bir seçenek.

Peki İPhone 13 kullananlar nasıl gidiyor herhangi bir kasma donma oluyor mu?

İçimi okudun gerçekten süpersin.
Ben yaşadım zamanında bu durumu bu yüzden açık ve net konuşabiliyorum. Redmi Note 12 Pro 5G almak için evden çıkıp , A24 ile eve döndüğümde garip hissetmiştim. Ama şuanda iyi ki A24 almışım diyorum. Yazılım konusu bazen herşeye bedel oluyor :D:

Peki İPhone 13 kullananlar nasıl gidiyor herhangi bir kasma donma oluyor mu?
Kuzenim kullanıyor, Çok da düzgün kullandığını söyleyemem. İçinden geçiyor telefonun. Bana mısın demiyor. Sağlam yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı