S24 vs iPhone 15'te 15'i seçmek mantıklı mı?

Ogzy_K

Hectopat
Daha fazla  
Şu anki telefonum iyice bozulduğu zaman alacağım telefonu düşünüyorum ve benim ilk düşündüğüm telefon iPhone 15. ancak araştırdığım her forumda insanlar Galaxy S24'ün çok daha iyi olduğunu belirtiyor. Fiyat olarak da S24 çok daha ucuz biliyorum ama IOS'un tasarımı ve özellikleri gözümü kör etmiş durumda, sırf şu hızlı wallpaper değişme özelliği bile benim için bir artı. Sizce mantıklı mı düşünüyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düz seri Apple düşük tutuyor hakkını vermiyor eğer 2 sene kullanıp satmak istiyorsa iPhone
4 sene aşabilir uzun kullanırım ise S24.

15'e geçmek mantıklı güzel cihaz pro modelini alırsanız daha iyi olur. S24 denmesinin sebebi fiyat performans olması yoksa paranız varsa 15 15 pro güzeldir. 15 Pro dememin sebebi hem özellik bakımından bir de yapay zeka gelecek demişlerdi 15 pro ve üstüne.

İkisi de 800 dolarlık telefonlar; bizim ülkede biri 1000 dolara satılıyor diğeri 1500 dolara. 800 dolarlık telefona 1500 dolar vermek gram mantıklı iş değil. Apple ekosistemin yoksa iPhone almak çok da akıl karı değil.

Düz seri Apple düşük tutuyor hakkını vermiyor eğer 2 sene kullanıp satmak istiyorsa iPhone.
4 sene aşabilir uzun kullanırım ise s24.

Uzun kullanımlık istiyorum ama IPhone'da uzun kullanımlık bir telefon değil mi? 8 yıllık iPhone 7'yi bile yıllardır kullanan bir sürü kişi var.

Ekosistem telefon alındıktan sonra kurulmaz mı zaten?

Uzun kullanımlık istiyorum ama IPhone'da uzun kullanımlık bir telefon değil mi? 8 yıllık iPhone 7'yi bile yıllardır kullanan bir sürü kişi var.
Arkadaşın dediği yüksek ihtimalle 17 18 serileri çıkınca çok da zarar etmeden satıp üstüne az buçuk koyup yenileyebiliyorsun.

iOS denemek istiyorsanız iPhone alin onun dışında S24 her türlü daha iyi.

Android'in stabil olmaması, yazılımsal sorunları ve güvenlik sorunlarından dolayı Android'den aşırı soğudum.

Samsung'da öyle bir olay yaşamadım muhtemelen yaşamazsınız.

Arayuzde reklam çıkartan Redmi ile Samsung s serisinin bir tutmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…